Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Ακόμη δέκα ονόματα για τον Τσιόνκη

Τελικά φαίνεται πως ό,τι γίνεται αθόρυβα και σταθερά είναι περισσότερο αποτελεσματικό. Ούτε φανφάρες, ούτε φήμες περί ισχυρών υποψηφίων μετράνε. 
Ρωτήσαμε τον υποψ. Δήμαρχο Παιονίας Στέφανο Τσιόνκη και όχι μόνον επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες μας για τα 20 ονόματα που έχουμε δημοσιοποιήσει αλλά μας έβαλε και ιδέες για να ανακαλύψουμε και άλλα ονόματα υποψηφίων του συνδυασμού της ΑΡΣΥ Παιονίας.
Μπήκαμε λοιπόν στο τρυπάκι, ψάξαμε και βρήκαμε άλλους 10 υποψήφιους με την ΑΡΣΥ και είναι οι εξής: Παλαλάκη Ανδρονίκη, Σταμπουλίδου Χρυσούλα, Δόντση Βεατρίκη, Βάτσος Αντώνης, Μήτζιας Θεόδωρος, Τσούκας Χρίστος, Αλβανός Νίκος, Δεβετζής Ιορδάνης, Αραμπατζής Μανώλης, Κωνσταντίνου Γιώργος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.