Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Κακός δαίμονας για τον Κιλκισιακό

Μέτρια εμφάνιση και ήττα για τον Κιλκισιακό με 1-0 στο Λάκκωμα από τον τοπικό Διγενή. Σε έξι αναμετρήσεις των δύο ομάδων οι Χαλκιδικιώτες μετρούν πέντε νίκες, ενώ ένα παιχνίδι έχει τελειώσει ισόπαλο.
Ο Κιλκισιακός δεν είχε το αγωνιστικό πρόσωπο που μας είχε συνηθίσει τον τελευταίο μήνα, και έτσι το Λάκκωμα έφτασε στη νίκη με το τέρμα του Ορφανού με κεφαλιά στο 68'. Οι νικητές είχαν δύο δοκάρια με τους Σπανό στο 30' και Γκουγκουλιά στο 73'.

Οι παίκτες του Γιάννη Ζαπρόπουλου από την μεριά τους είχαν δύο μεγάλες φάσεις. Στο 73' ο Σαβελίδης βρήκε στην περιοχή τον Καρανδρέα που έκανε την κεφαλιά, όμως ο τερματοφύλακας Γκουτζελάς απέκρουσε. Τεράστια φάση στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Ματεντζίδη, η κεφαλιά του οποίου κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια απομακρύνθηκε από τους γηπεδούχους.

Την επόμενη Κυριακή ο Κιλκισιακός υποδέχεται τον Άρη Ακροποτάμου. Επιστρέφει από τιμωρία ο Μπάμπης Μαυροκεφαλίδης.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Μπαντής, Μάντζιος, Σερταρίδης (51' Τριανταφυλλίδης), Ματεντζίδης, Καρυπίδης, Αμανατίδης (74' Μπελίτσας), Σαβελίδης, Λογγινίδης, Καρανδρέας, Παντελιάδης, Μπιτζικόπουλος (59' Αϊβαζίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.