Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Πασχαλινή εορταγορά (Bazzaar) του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης ανακοινώνει την έναρξη της καθιερωμένης πασχαλινής εορταγοράς (Bazzaar). Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν από τις δημιουργίες των ΑμεΑ, φτιαγμένες με μεράκι και αγάπη. Δημιουργίες που αναδεικνύουν το ταλέντο, τη θέληση και το πείσμα για ισότιμη κοινωνική συμμετοχή.
Η εορταγορά (Bazzaar) θα λειτουργήσει στους χώρους του φορέα στην οδό Μιλτιάδη 1, παραπλεύρως του κεντρικού μας κτιρίου, την Παρασκευή 11 Απριλίου 2014 και ώρες 08.00 με 16.00. Εκτός όμως από τον χώρο των εργαστηρίων, φέτος – στις 11 Απριλίου - για πρώτη φορά θα μας βρείτε και στον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.