Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Tae Kwon Do WTF η "Τόλμη" Κιλκίς

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Tae Kwon Do WTF ανδρών-γυναικών και εφήβων-νεανίδων της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΕΛ.Ο.Τ. διεξήχθη στις 21-22-23 Φεβρουαρίου 2014 στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου στη Χαλκίδα.
Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και οι αναμετρήσεις ήταν στις περισσότερες κατηγορίες έως και 6 φορές σε πέντε τερέν με ηλεκτρονικούς θώρακες Dae Do και κανονισμούς διαιτησίας WTF όπου πλαισιώθηκε από 6 διεθνείς διαιτητές ETU.

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα είναι η κορυφαία διοργάνωση διότι συγκροτείται η εθνική ομάδα και στη συγκεκριμένη διοργάνωση ανδρών-γυναικών που θα συμμετάσχουν στο πανευρωπαϊκό και των εφήβων-νεανίδων που θα συμμετάσχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και στην ίδια ημερομηνία πρόκριση για την ολυμπιάδα νέων με συγκεκριμένες κατηγορίες κιλών πιθανότατα από τις δεύτερες θέσεις.

Σε αυτή τη διοργάνωση συμμετείχε κ ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με 9 αθλητές-ριες. Κατάφεραν να διακριθούν μετά από δύσκολες αναμετρήσεις οι:

Στεφανίδου Ευθυμία, γυναικών έως 57 κιλά, χάλκινο μετάλλιο και η Φουλεδάκη Μαρία στις νεάνιδες έως 68 κιλά χάλκινο μετάλλιο.

Συμμετείχαν επίσης με μια νίκη οι περισσότεροι αλλά δεν κατάφεραν να διακριθούν οι:

Δανιηλίδης Χαράλαμπος ανδρών έως 74 κιλά

Αναστασιάδης Σεβαστιανός ανδρών έως 58 κιλά

Δικαιοσυνόπουλος Χρήστος εφήβων έως 63 κιλά

Δεληγιαννίδης Χριστόφορος εφήβων έως 45 κιλά

Καϊκη Βαλσάμω νεανίδων έως 49 κιλά

Κουτσού Δήμητρα νεανίδων έως 52 κιλά

Ποζίδης Συμεών εφήβων έως 55 κιλά


Στόχος, συμμετοχή, προσπάθεια, αποτέλεσμα.
Βασικά στάδια για έναν αθλητή-ρια συνοδευόμενα από σωστή υποδομή μέσα από προπόνηση και εμπειρίες αγωνιστικές.

Ο αγώνας δεν σταματάει ποτέ και μόνον με θυσίες και υπερπροσπάθεια θα καταφέρεις να αναβαθμιστείς ανεξάρτητα του επιδιωκόμενου αποτελέσματος. Τίποτα δεν είναι τυχαίο ειδικά για όποιους εργάζονται σκληρά και πιστεύουμε ότι τα θετικά θα είναι υπέρ τους.

Συγχαρητήρια έδωσαν ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και ο προπονητής Λεμονίδης Γεώργιος στους αθλητές-ριες για τη συμμετοχή πάνω απ όλα και εύχονται καλή συνέχεια στις διοργανώσεις που έρχονται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και πάντα με υγεία.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.