Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Στα Ιωάννινα το τμήμα στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς

Την πολύ τιμητική πρόσκληση της ΕΚΑ “Δωδώνη” Ιωαννίνων αποδέχτηκε με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση το τμήμα Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς και έτσι στις 23 Μαρτίου οι μικροί αθλητές και αθλήτριες του ΓΑΣΚ θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος στην 8η Δωδωναία συνάντηση στίβου στα Ιωάννινα.
Πρόκειται για μία πολύ υψηλού επιπέδου διοργάνωση αγώνων στίβου για τα παιδιά από 5 ως 15 ετών με προσκεκλημένους συλλόγους απο όλη την Ελλάδα. Το τμήμα στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς θα συμμετάσχει στην Πανελλήνια συνάντηση στίβου που διοργανώνει ένα από τα κορυφαία σωματεία στίβου στην Ελλάδα η ΕΚΑ “Δωδώνη” Ιωαννίνων για δεύτερη φορά (η πρώτη ήταν το 2009) σε μια αθλητική συνάντηση η οποία αφορά αθλητές και αθλήτριες που γεννήθηκαν τα έτη 1999 ως 2009 , δηλαδή ΠΠ-ΠΚ Α' & Β' , ΜΙΝΙ ΠΠ -ΠΚ και Σούπερ – Μίνι.

Ήδη στο τμήμα στίβου γίνεται η επεξεργασία των δηλώσεων συμμετοχής και η σύνθεση της αποστολής που θα ταξιδέψει στα Ιωάννινα θα ανακοινωθεί σύντομα.

Τους αθλητές θα συνοδεύσουν όλοι οι προπονητές και προπονήτριες του ΓΑΣΚ , οι έφοροι στίβου του Συλλόγου και ο Πρόεδρος του ΓΑΣΚ κ. Γιώργος Κωνσταντινίδης .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.