Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

"Το μήνυμα που στέλνει η κοινωνία είναι ξεκάθαρο"

Υπογράφει ο Παυλίδης Θεόφιλος
Αξιωματικός ε.α Ε.Δ. - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
"Την απόφασή μου να διεκδικήσω την εμπιστοσύνη και την προτίμησή σας στις επικείμενες δημοτικές εκλογές καθόρισαν μια σειρά παραγόντων:
· Πρωταρχικά, η επιθυμία να προσφέρω στην πόλη που ζω, αλλά και η παρότρυνση πολλών φίλων και συμπολιτών μας.

· Για μένα, ως Αξιωματικό ε.α των Ε.Δ , το να σχεδιάζεις και να υλοποιείς έργα για την πόλη σου, να λαμβάνεις αποφάσεις, δίκαιες, τίμιες, έννομες, ηθικές, για το κοινό καλό, με οποιοδήποτε κόστος, το να ξέρεις να ακούς και να αφουγκράζεσαι τον παλμό της κοινωνίας, είναι η μεγαλύτερη πρόκληση. Οι γνώσεις και η εμπειρία από τη διοίκηση, τόσων ετών, μου δημιουργούν την πεποίθηση ότι μπορώ να ανταπεξέλθω με επιτυχία σε αυτό το δύσκολο εγχείρημα.

· Επίσης, προσμέτρησε και η βεβαιότητα ότι ολοκληρώνεται ένας μεγάλος κύκλος και γεννιέται η ανάγκη για το καινούργιο, το σύγχρονο, το οργανωμένο, το διαφορετικό, που θα δώσει νέα πνοή στην Παιονία, με νέους όρους για την αναπτυξιακή τροχιά της πόλης μας.

Θα έλεγα ότι κλείνει μία περίοδος, η οποία στη χρονική της κορύφωση ανέδειξε -με τον πλέον τραγικό τρόπο- όλα τα αρνητικά φαινόμενα και τις παθογένειες που χαρακτηρίζουν το πολιτικό σύστημα και τη δημόσια διοίκηση, επικαλύπτοντας και τα όποια θετικά παρουσιάστηκαν στη διαδρομή.
Ο κύκλος αυτός κλείνει και χαρακτηρίζει το χθες.
Όμως το Σήμερα είναι εδώ.
Ο νέος κύκλος ανοίγει με την « ΠΑΙΟΝΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ».

Το μήνυμα που στέλνει η κοινωνία είναι ξεκάθαρο.

Η κοινωνία ζητάει λύσεις στα προβλήματα. Ζητάει συγκροτημένη, έντιμη και ηθική ηγεσία. Ζητάει ηγεσία με πρόγραμμα και σχέδιο δράσης, η οποία θα στέκεται με ευαισθησία δίπλα ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ του πολίτη και τις ανάγκες του.

Η πόλη μας χρειάζεται μια νέα δημοτική αρχή, με ανθρώπους έντιμους, ικανούς, σμιλευμένους επαγγελματικά και κοινωνικά, που θα έχουν ως βασική προτεραιότητα την Παιονία και τις άμεσες ανάγκες των πολιτών της. Η πόλη μας χρειάζεται μια ηγεσία ικανή, μια ηγεσία ισχυρή, που δεν θα είναι επιλογή κομματικών ή οικογενειακών μηχανισμών.

Θέλουμε δήμαρχο για να κάνει δουλειά και όχι για να βρει δουλειά.
Θέλουμε μια νέα δημοτική αρχή με σύγχρονο και δημιουργικό πνεύμα που θα συνθέτει διαφορετικές απόψεις, θα οργανώνει και θα παρεμβαίνει αποτελεσματικά στην καθημερινή ζωή της πόλης, θα λειτουργεί με σχέδιο και στρατηγική, και κυρίως θα βρίσκεται δίπλα στο Δημότη και τα προβλήματά του.

Μια νέα δημοτική διοίκηση που θα νοιάζεται για τον πολίτη και θα τον προστατεύει, θα τον σέβεται και θα δημιουργεί καθημερινά τους όρους και τις προϋποθέσεις για την ποιοτική αναβάθμιση της ζωής του.

Για όλους λοιπόν, τους παραπάνω λόγους, καταθέτω την αφοσίωσή μου, την αμέριστη συμπαράσταση, την συμπόρευση μου, σαν στρατιώτης, στην άφθαρτη, δημοκρατική, τίμια, εργατική, τον άνθρωπο της διπλανής πόρτας, υποψήφια Δήμαρχο Παιονίας, κ. Σόνια Συμεωνίδου και στην Παράταξή μας, «ΠΑΙΟΝΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ».!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.