Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Της υποκρισίας το ανάγνωσμα.

Της Μέμας Τεμεκενίδου 
Σπάραξαν τα ΜΜΕ της Ελλάδας για τους νεκρούς του αεροπορικού δυστυχήματος των Μαλαισιανών αερογραμμών. Ανθρώπινο και κατανοητό! Μια μέρα, δυο μέρες, τρεις μέρες………….

Για να σπαράζετε εσείς 15 μέρες αδέλφια (που όπως είπε κι ένας συνάδελφος σας, ο καλύτερος από σας έχει σκοτώσει τη μάνα του), για 150 νοματαίους της αλλοδαπής, την ώρα που δεν κάνατε την τιμή στους 5.500 συμπολίτες μας, που οδηγήθηκαν στην αυτοκτονία λόγω μνημονίων να τους αναφέρετε ως θύματα………. Κάποιο λάκκο έχει η φάβα. Διότι αυτή η επιλεκτική ευαισθησία των δημοσιογραφούντων, μόνο τυχαία δεν είναι.

Έχει κρύψει κάτω από το χαλί πράμα!!!!! Μάθαμε όλα τα πιθανά και απίθανα σενάρια για την τύχη του αεροσκάφους, αλλά δεν ακούσαμε ούτε ένα, για το πώς γίνεται να έχουμε 5.500 χιλιάδες αυτοκτονίες και πολύ περισσότερους θανάτους από πείνα, απελπισία και παραίτηση, από την αδυναμία ασθενών ν αγοράσουν τα φάρμακα που θα τους κρατούσαν στη ζωή……. να στέλνουμε τον ανθό της πατρίδας μας στην εσπερία και τον βορά δουλικά, να οφείλει το κράτος στους προμηθευτές 4-5 δις, να έχει διαλυθεί ο κοινωνικός ιστός της χώρας, να είναι ανύπαρκτες και απαξιωμένες οι δομές παροχών υγείας…. και να βγαίνουν οι δήθεν κυβερνώντες και να κραδαίνουν ως σπάθη έναντι του εχθρού λαού, το τάχα μου πρωτογενές πλεόνασμα των 2,8 ή κάτι τέτοιο. Το 70% του οποίου ενθυμούμαι ότι, ο Αντωνάκης δεσμεύτηκε να μοιράσει στους πολίτες που το κόμμα του και του Μπένυ, φρόντισαν να καταστήσουν αναξιοπαθείς. Τώρα κάτι ακούμε πως θα μοιραστούν λέει 500 εκατ. στην πλέμπα.

Το βλέπω από δω, το κοιτάω από κει…. Τίποτα δε μου βγαίνει!

1. Οι δημοσιογράφοι μας, ακριβοί στα λάχανα και φθηνοί στο λάδι.

2. Οι 150 ψυχές (καμία αντίρρηση), βαραίνουν περισσότερο από τις 5.500 χιλιάδες και βάλε.

3. Οι μαθητευόμενοι στην καμπούρα μας μάγοι, που έχουν διαλύσει το δημόσιο, τις κοινωνικές δομές και την οικονομία, αγωνίζονται λέει να μας προστατέψουν απ τα αφεντικά τους και κάνουν αγώνα για να μοιράσουν λεφτουδάκια στους επιζήσαντες των πειραμάτων τους. Το να πληρώσουν τα χρέη του δημοσίου για να πέσουν λεφτά στην αγορά…… ούτε που πέρασε από το όποιο υλικό έχουν εντός του κρανίου των!

4. Οι σκληροί στον αδύναμο πολίτη δημοσιογράφοι…… αρνάκια και γλυφτράκια στο Δρακόπουλο και στον Άδωνη. Προφανώς επειδή είναι πετυχημένοι στο … αντικείμενο τους. Τι άλλο;;;

5. Σε λίγο απολύονται χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι που ήταν σε διαθεσιμότητα, την ώρα που υπάρχουν υπηρεσίες που υπολειτουργούν ή κλείνουν από έλλειψη προσωπικού και πολίτες που ταλαιπωρούνται απ αυτό, αλλά ούτε κουβέντα ! Και δεν περιμένω να κλάψουν για τους «κακούς» ΔΥ, αλλά για τα λεφτά που φεύγουν μαζί τους απ την αγορά;;;; Καλά, όλοι Πρετεντέρηδες κατάντησαν;;;

6. Απαξιώνουν τις δημοσκοπήσεις που φέρνουν μπροστά τον ΣΥΡΙΖΑ εν όψει των Ευρωεκλογών και των Δημοτικών εκλογών, αλλά ούτε σχόλιο για τα αίσχη του συνοθυλεύματος που κυβερνά (νομοσχέδια που φτάνουν στη Βουλή και αποσύρονται, διατάξεις που μπαινοβγαίνουν σε άσχετα νομοσχέδια, ασυνεννοησία, κατινιές, υπονόμευση, κουκούλωμα σκανδάλων,ανικανότητα είσπραξης οφειλών κτλκτλ)

Όχι δεν περιμένω εξηγήσεις από κανέναν, έτσι κι αλλιώς δε θα απαντήσουν για την ταμπακέρα.

Θεωρώ όμως ότι ο περήφανος λαός που έλεγε κι ο αείμνηστος απάντησε!

Μετά από 2 χρόνια σιωπής…. Η ΓΣΕΕ θα κάνει απεργία τον Απρίλη λέει! Ουάου!! θα ξεκινήσουμε επιτέλους την επανάσταση!!!! Ή είναι για ξεκάρφωμα;;

Γιατί αν είναι σαν την επαναστατική γυμναστική της ΑΔΕΔΥ ………… ούτε κι ετούτη η άνοιξη τη λευτεριά θα φέρει!! Ραγιάδες, ραγιάδες.

2 σχόλια:

  1. χωρίς περιστροφές με το θάρρος της γνώμης.Εκφράζει πολλούς που μάλλον δεν έχουμε το θάρρος να τα πούμε δημόσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν τα λέγαμε όλες-οι, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. θα μας μετρούσανε. Αλλά η σιωπή μυρίζει συνενοχή (ή έτσι τη μετράνε, γιατί τους συμφέρει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.