Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Η Ελληνική Αστυνομία παρέλαβε (40) δίκυκλες μοτοσικλέτες, δωρεά της εταιρείας «Navios Maritime Holdings Inc»

Σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στις (20.03.2014) το πρωί, στις εγκαταστάσεις του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη, η Ελληνική Αστυνομία παρέλαβε σαράντα (40) δίκυκλες μοτοσικλέτες, που αποτελούν δωρεά της εταιρείας «Navios Maritime Holdings Inc».
Στην τελετή παράδοσης - παραλαβής παρέστησαν ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Δένδιας, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, κ. Αθανάσιος Ανδρεουλάκος, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Πάτροκλος Γεωργιάδης και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος.

Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, οι οποίοι ευχαρίστησαν την ιδιοκτήτρια της εταιρείας κ. Αγγελική Φράγκου για την προσφορά της.

Στην αρχή της εκδήλωσης, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Αθανάσιος Ανδρεουλάκος στον χαιρετισμό του, επεσήμανε, μεταξύ άλλων:

«Σας καλωσορίζουμε στο Υπουργείο μας. Θα ήθελα εκ μέρους της Πολιτικής Ηγεσίας, να σας ευχαριστήσω γι’ αυτή σας την πρωτοβουλία, γι’ αυτήν τη δωρεά των οχημάτων και να σας διαβεβαιώσω ότι οι μοτοσικλέτες αυτές θα χρησιμοποιηθούν αμέσως για την αστυνόμευση. Κύριο έργο της Αστυνομίας είναι να αστυνομεύει χάριν της ασφάλειας των πολιτών.

Η προσφορά σας και η δωρεά σας αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία, σήμερα, λόγω και της κρίσεως που υπάρχει και διέρχεται η χώρα μας. Ελπίζω ότι αυτή σας η ευγενική χειρονομία να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και σε άλλους συμπολίτες μας, οι οποίοι έχουν την οικονομική δυνατότητα να συνεισφέρουν προς αυτή την κατεύθυνση».

Στη συνέχεια, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος, στην ομιλία του, τόνισε μεταξύ άλλων:

«Με ιδιαίτερη χαρά, υποδεχόμαστε και καλωσορίζουμε σήμερα στο χώρο των εγκαταστάσεων του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, την κυρία Φράγκου, την πρόεδρο της εταιρείας, η οποία είχε την ευγενή καλοσύνη να μας δωρίσει 40 δίκυκλα, τα οποία θα τεθούν άμεσα στην διάθεση της αστυνόμευσης.

Θέλω να πω ότι, παρά τις δυσκολίες οι οποίες υπάρχουν, η Ελληνική Αστυνομία προσπαθεί να ανταποκριθεί συστηματικά και να αντιμετωπίσει το έγκλημα και να εξασφαλίσει καλύτερη ποιότητα Υπηρεσιών στο πολίτη. Με την κίνησή σας αυτή, έχουμε μία αντανάκλαση στο ηθικό φρόνιμα των αστυνομικών, διότι αυτό ενισχύει το ψυχικό τους σθένος, την αυτοπεποίθησή τους και τονώνει την αίσθηση καθήκοντος απέναντι στην κοινωνία και την Πολιτεία.

Εμείς, ως ένστολοι πολίτες και ως Αστυνομικοί, οφείλουμε και να αναγνωρίζουμε και να αναδεικνύουμε και να εκτιμάμε αυτή την προσφορά και να γνωρίζετε ότι αυτή η προσφορά είναι ουσιαστικά προσφορά στην Ελληνική κοινωνία και την Πατρίδα μας.

Σήμερα σας καλέσαμε εδώ για να σας εκφράσουμε τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μας και να σας διαβεβαιώσουμε ότι η προσφορά σας αυτή θα μετατραπεί από τους Έλληνες Αστυνομικούς σε προσφορά υψηλών Υπηρεσιών προς την Ελληνική κοινωνία και τον Έλληνα πολίτη.

Σας ευχαριστούμε και πάλι».

Επιπλέον, στην τελετή από πλευράς Ελληνικής Αστυνομίας παραβρέθηκαν ο Υπαρχηγός του Σώματος, Αντιστράτηγος Αδαμάντιος Σταματάκης, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Σπυρίδων Παπασπύρου, ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Οικονομικοτεχνικών & Πληροφορικής, Υποστράτηγος Αναστάσιος Λάσκαρης, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Οργάνωσης και Ανθρωπίνου Δυναμικού, Υποστράτηγος Γεώργιος Νίτσας και ο Διοικητής της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.-Δ.ΕΛ.Τ.Α. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής, Ταξίαρχος Σωτήριος Σωτηρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.