Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Ο Μπαμπάς Μπαμπουίνος, Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Για την αντιγραφή ο Βασίλης Βαλκάνος
Ο μπαμπουίνος όπως είναι γνωστό κάθεται και ρεμβάζει στο ψηλότερο κλαδί της ζούγκλας. Μάλιστα έχει καταβάλει και το μεγαλύτερο ΕΕΤΗΔΕ από όλα τα λοιπά τριχωτά που κατοικούν χαμηλότερα λόγω αρχηγικής θέσης. Μασουλώντας φιστίκια μετά της αγαπημένης του μπαμπουίνας και με το μικρό του μπαμπουινάκι αγκαλιά είπε ο καψερός μόλις αποκοιμήθηκε το μικρό τριχωτό ,να δει λίγο χαζοκούτι μπας και κατανοήσει τα όσα συμβαίνουν στην φυλή των υπό εξέλιξη δίποδων.
Τι το ήθελε η μαϊμού. Αυτό το καφενείο είναι άπαιχτο. Δεν χωρεί το μυτερό κεφαλάκι μου τα όσα συμβαίνουν εκεί μέσα .Δεν έφτανε το φορολογικό αμόκ που μας φορολόγησαν ακόμη και το δέντρο, τώρα τους ήρθε η σύσταση επιτροπής για να εξετάσουν αν οι αρσενικοί εθνοπατέρες μιλάνε με πρέποντα τρόπο στις θηλυκές εθνομητέρες.

Έκανα τόσα γέλια που βρέθηκα δυο κλαδιά κάτω. Ένας έβριζε Στον διάδρομο την συνάδελφο του και ήταν και δημοσιογράφος. Ο άλλος είπε «*Χ/μου» στην όμορφη .Τρίτος είπε «καλτσοδέτα» μια άλλη. Μιλάμε για πολύ γέλιο στο καφενείο . Τι «μωρή» ακούστηκε τι «σουρωμένη είσαι»…… και άλλα τέτοια σπαρταριστά .Άσε τα ροζ υπονοούμενα . Πάντως έσπευσε ένας κλασικός δίποδος να επισημάνει ότι μπορεί και να υπήρξε θηλυκή πρόκληση και μετά φυσική η αναμενόμενη φυσική αντίδραση του κυρίαρχου αρσενικού!

Σκεπτόμουν πως νομοθετούν τα υπό εξέλιξη δίποδα στο καφενείο του γλεντιού και αντίθετα πόσο σοβαρό είναι το συμβούλιο των μπαμπουίνων όπου συμμετέχουν φυσικά και μπαμπουίνες και κρίνονται τα θέματα της τριχωτής φυλής στην ζούγκλα άνευ ουδεμίας παρενόχλησης.

Παρηγορήθηκα πάντως γιατί όπως είπε και το σοφό μικρό μπαμπουινάκι που στο μεταξύ ξύπνησε από τις κραυγές του γέλιου μου. Μην ανησυχείς μπαμπά μόνο τριακόσιοι είναι. Πέσε και κοιμήσου!

Το ξέρω είπα από μέσα μου. Αλλά λένε ότι θα μας σώσουνε και αυτό με απασχολεί!

Από το ψηλότερο κλαδί
Ο Μπαμπάς Μπαμπουίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.