Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Λύγισε από τη Θύελλα ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα

Την πρώτη του εκτός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα από την ομάδα της Δοϊράνης με 3-1 σκορ. Πραγματοποιώντας την χειρότερη του έως τώρα εμφάνιση στο πρωτάθλημα έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους, που είχαν και την απρόκλητη εύνοια της διαιτησίας, να φτάσουν σε μια εύκολη επικράτηση. Εκμεταλλευόμενοι την κακή αμυντική λειτουργία της ομάδας και τον εκνευρισμό που επικράτησε από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης σημείωσαν τρία τέρματα μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου παίρνοντας έτσι ένα σημαντικό προβάδισμα. 

Στο δεύτερο μισό η ομάδα του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα αντέδρασε δημιουργώντας τις προϋποθέσεις ακόμα και για ανατροπή του σκορ χωρίς όμως τελικά να τα καταφέρει. Έχοντας αντίπαλο και την τύχη είδε την μπάλα, σε μια από τις πολλές των ευκαιριών που δημιούργησε, να χτυπά στο δοκάρι λίγο πριν από την επίτευξη της μείωσης του σκορ στο 80ο λεπτό από τον Παναγιωτίδη Γεώργιο. 

Μετά και το τέλος της δέκατης τέταρτης αγωνιστικής η ομάδα παρέμεινε στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 31 βαθμούς και συντελεστή 39-10 τέρματα. Επόμενη αναμέτρηση για τον Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στις 15:00 εντός έδρας με τον Χειμαδιακό Χειμαδιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.