Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Εκδήλωση στο Επιμελητήριο Κιλκίς με θέμα "Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων"

Ενημερωτική εκδήλωση για τους δυνητικά δικαιούχους του προγράμματος «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στους τομείς μεταποίησης, τουρισμού, εμπορίου - υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013», διοργάνωσε χθες Τετάρτη, στην αίθουσα «Β. Σεργαννίδης», το ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, το Επιμελητήριο Κιλκίς και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με την παρουσία του περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα.
Ανοίγοντας την εκδήλωση, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Παύλος Τονικίδης, αφού ευχαρίστησε τον κ. Τζιτζικώστα και την Περιφέρεια για την αποδοτική συνεργασία με το ΕΒΕ, ένα απ` τ` αποτελέσματα της οποίας ήταν κι η μελέτη για τη τιμή των καυσίμων, υπογράμμισε τη σημαντικότητα του προγράμματος για τους μικρομεσαίους επενδυτές, συγχαίροντας όσους «τολμούν να επενδύσουν εν μέσω των σημερινών δυσμενών συγκυριών».

«Η Πολιτεία οφείλει να στηρίξει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις δημιουργώντας ένα ευνοϊκό γι` αυτές επενδυτικό περιβάλλον», τόνισε ο κ. Τονικίδης.

Στον χαιρετισμό του, ο κ. Τζιτζικώστας επεσήμανε ότι η Περιφέρεια πέτυχε να διασφαλίσει από το Υπουργείο Ανάπτυξης την υπερδέσμευση κονδυλίων, ώστε πέρα από τα 1.273 εγκεκριμένα επενδυτικά σχέδια, άλλες 1.117 επιχειρήσεις της Περιφέρειάς μας να έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής τους στο πρόγραμμα ενίσχυσης μικρομεσαίων επιχειρήσεων υπό προϋποθέσεις.

«Στηρίζουμε την επιχειρηματικότητα στην περιοχή μας μέσα από ένα πρόγραμμα ενημέρωσης για όλες τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που έχουν αξιολογηθεί ως δυνητικοί δικαιούχοι, την μέγιστη δυνατή συμμετοχή των οποίων επιδιώκουμε ώστε να ενταχθούν και τελικά να χρηματοδοτηθούν οι επενδύσεις τους», τόνισε ο περιφερειάρχης.

Αναλυτικές οδηγίες στους δυνητικά δικαιούχους του προγράμματος έδωσε το στέλεχος του ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ κ. Στράβας, ο οποίος απάντησε και στις ερωτήσεις που υποβλήθηκαν.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης, ο αντιπεριφερειάρχης Χρ. Γκουντενούδης, οι περιφ. σύμβουλοι Π. Θωμαίδης και Αν. Βεργίδης, ο διευθυντής της ΑΝΚΙ, Π. Πασσαλίδης και στελέχη τραπεζών.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.