Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2013

Η κυβέρνηση αρνείται να πάρει θέση στα προβλήματα λειτουργίας του Γ.Σ. “Ο ΗΡΑΚΛΗΣ”

Υπογράφει το Κοινοβουλευτικό Τμήμα της Κομματικής Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας του Κ.Κ.Ε.
"Με αφορμή τις αρνητικές εξελίξεις στην ύπαρξη και συνέχιση της λειτουργίας του Γ. Σ. “Ο ΗΡΑΚΛΗΣ” η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ παρενέβει με σχετικές Ερωτήσεις στην Βουλή.

Η συζήτηση όμως της Επίκαιρης Ερώτησης (αρ.πρωτ.298/25.11.2013) με θέμα: «Προβλήματα στη λειτουργία του Γ.Σ. “Ο ΗΡΑΚΛΗΣ”, που κατέθεσε ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του Κ.Κ.Ε., Θεοδόσης Κωνσταντινίδης και ήταν προγραμματισμένη για τις 28.11.2013, ακυρώθηκε με ευθύνη του ίδιου του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού που, παρ’ όλο προΐσταται της Γ.Γ.Α., δήλωσε αναρμόδιο!

Το Κομμουνιστικό Κόμμα, θεωρώντας ότι το θέμα αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό και χρήζει άμεσης αντιμετώπισης, επανακατέθεσε την Επίκαιρη Ερώτηση (αρ. πρωτ. 337/03.12.2013) αυτή τη φορά προς το Υπουργείο Εσωτερικών που προΐσταται των Περιφερειών και είναι εποπτεύουσες αρχές των Αθλητικών Σωματείων και προς το Υπουργείο Οικονομικών του οποίου η Ελεγκτική Υπηρεσία απέστειλε αίτημα προς στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για να ζητήσει την λύση του σωματείου «Γ.Σ. Ηρακλής».

Εξαιτίας, όμως της συζήτησης νομοθετικού έργου στην βουλή, υπήρξε και νέα αναβολή.

Την ίδια μέρα, το Κομμουνιστικό Κόμμα, επανέφερε την Επίκαιρη Ερώτηση (αρ. πρωτ.353/09.12.2013), προς τα ίδια Υπουργεία.

Η συζήτηση όμως, παρ’ όλο που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, Πέμπτη 12.12.2013, ακυρώθηκε πάλι με ευθύνη των δύο Υπουργείων, τα οποία δήλωσαν αναρμόδια και αυτά!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου