Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Η κυβέρνηση αρνείται να πάρει θέση στα προβλήματα λειτουργίας του Γ.Σ. “Ο ΗΡΑΚΛΗΣ”

Υπογράφει το Κοινοβουλευτικό Τμήμα της Κομματικής Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας του Κ.Κ.Ε.
"Με αφορμή τις αρνητικές εξελίξεις στην ύπαρξη και συνέχιση της λειτουργίας του Γ. Σ. “Ο ΗΡΑΚΛΗΣ” η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ παρενέβει με σχετικές Ερωτήσεις στην Βουλή.

Η συζήτηση όμως της Επίκαιρης Ερώτησης (αρ.πρωτ.298/25.11.2013) με θέμα: «Προβλήματα στη λειτουργία του Γ.Σ. “Ο ΗΡΑΚΛΗΣ”, που κατέθεσε ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του Κ.Κ.Ε., Θεοδόσης Κωνσταντινίδης και ήταν προγραμματισμένη για τις 28.11.2013, ακυρώθηκε με ευθύνη του ίδιου του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού που, παρ’ όλο προΐσταται της Γ.Γ.Α., δήλωσε αναρμόδιο!

Το Κομμουνιστικό Κόμμα, θεωρώντας ότι το θέμα αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό και χρήζει άμεσης αντιμετώπισης, επανακατέθεσε την Επίκαιρη Ερώτηση (αρ. πρωτ. 337/03.12.2013) αυτή τη φορά προς το Υπουργείο Εσωτερικών που προΐσταται των Περιφερειών και είναι εποπτεύουσες αρχές των Αθλητικών Σωματείων και προς το Υπουργείο Οικονομικών του οποίου η Ελεγκτική Υπηρεσία απέστειλε αίτημα προς στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για να ζητήσει την λύση του σωματείου «Γ.Σ. Ηρακλής».

Εξαιτίας, όμως της συζήτησης νομοθετικού έργου στην βουλή, υπήρξε και νέα αναβολή.

Την ίδια μέρα, το Κομμουνιστικό Κόμμα, επανέφερε την Επίκαιρη Ερώτηση (αρ. πρωτ.353/09.12.2013), προς τα ίδια Υπουργεία.

Η συζήτηση όμως, παρ’ όλο που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, Πέμπτη 12.12.2013, ακυρώθηκε πάλι με ευθύνη των δύο Υπουργείων, τα οποία δήλωσαν αναρμόδια και αυτά!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.