Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2013

Λαπόρδας - Βεντούρης, σημειώσατε συνάντηση

Προς βελτίωση του Νοσοκομείου Γουμένισσας οδηγούν οι υποσχέσεις που απέσπασε ο Δήμαρχος Παιονίας από τον Διοικητή της 4ης ΥΠΕ κ.Θρασύβουλο Βεντούρη σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη στις 3 Δεκεμβρίου.
Στην σύσκεψη συμμετείχε ο Βουλευτής του Νομού κ.Γιώργος Γεωργαντάς, ενώ τον κ.Λαπόρδα συνόδευαν η Αντιδήμαρχος Γουμένισσας κ.Μαρία Παλάνη, ο εκπρόσωπος των Ιατρών του νοσοκομείου κ.Νίκος Καπουτσής και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων κ.Ξενοφών Παπαλέξης.

Στο Διοικητή μεταφέρθηκε το καθολικό αίτημα των δημοτών της Παιονίας σχετικά με την ανάγκη της αξιοπρεπούς λειτουργίας του νοσοκομείου, οι ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό και ζητήθηκε η αλλαγή χρήσης τμήματος των κλινών (10 έως 15) της παθολογικής Κλινικής και η χρησιμοποίησή τους για την περίθαλψη χρονίως πασχόντων ασθενών.

Ο κ.Βεντούρης αποδέχθηκε το αίτημα για τους χρονίως πάσχοντες δεσμεύτηκε να ενισχύσει τη λειτουργία της Παθολογικής Κλινικής με ένα ακόμα παθολόγο ιατρό και δήλωσε ότι συμφωνεί με την αναγκαιότητα ενίσχυσης του νοσοκομείου την οποία και θα υπερασπισθεί στο πλαίσιο που οι αρμοδιότητές του το επιτρέπουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου