Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2013

Συγχαρητήρια ανακοίνωση για διακρίσεις αθλητών- μαθητών των Μανδρών

Η Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Παιδικών-Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Κιλκίς κ. Κατερίνα Ζιούτα και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, με αφορμή τις αξιόλογες εμφανίσεις και διακρίσεις που σημείωσαν αθλητές-μαθητές των Μανδρών του Δήμου Κιλκίς στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα που έλαβε χώρα στη Βραζιλία, εξέδωσε την ακόλουθη συγχαρητήρια ανακοίνωση:
“Νιώθουμε την ανάγκη να απευθύνουμε δημόσια τα συγχαρητήριά μας στην ομάδα των μαθητών του Λυκείου Μανδρών και παράλληλα αθλητών του Γυμναστικού Συλλόγου Μανδρών και στον προπονητή τους κ. Ιωάννη Χρίστογλου για τις πρωτιές και τις διακρίσεις που σημείωσαν στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα.

Ειδικότερα, συγχαίρουμε τους αθλητές: Κυριάκο Ζώτο που ήρθε 1ος στον κόσμο στην δισκοβολία, την Δήμητρα Ζώτου που ήρθε 4η στη σφυροβολία και τον Αλέξανδρο Προδανά που ήρθε 6ος στη σφυροβολία.

Όλα τα παιδιά, αλλά και ο προπονητής τους αξίζουν τα θερμότερα συγχαρητήριά μας. Με τις επίμονες προσπάθειές τους και το ήθος τους, πραγματοποίησαν σπουδαίες εμφανίσεις, εκπροσώπησαν επάξια τη χώρα μας και το Δήμο μας και μας έκαναν εθνικά υπερήφανους.

Στους ελπιδοφόρους νέους αθλητές του Δήμου μας και στον άξιο προπονητή τους, ευχόμαστε υγεία, δυναμική συνέχεια και πάντα επιτυχίες”.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου