Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2013

5ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας

Την τιμητική του είχε το μέλι του Κιλκίς στο 5ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας, που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 7-8 Δεκεμβρίου 2013, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Το φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Στρατηγικού Σχεδιασμού.

Στη μεγαλύτερη και σημαντικότερη εκδήλωση του κλάδου δυναμικό παρόν έδωσε το Επιμελητήριο Κιλκίς, το οποίο ανέλαβε την προβολή του μελιού των τοπικών παραγωγών του νομού. 
Στη διάρκεια του φεστιβάλ, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Παύλος Τονικίδης, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει και να προωθήσει παράλληλα και τα τοπικά προϊόντα ενώ δεν έλειψαν και τα κεράσματα μελιού και παραδοσιακών εδεσμάτων στους χιλιάδες επισκέπτες. Καθόλη τη διάρκεια του τριημέρου στον ειδικά διαμορφωμένο παιδότοπο του Φεστιβάλ έλαβαν χώρα εκδηλώσεις με κετρικό θέμα “Γνωρίστε το μικρόκοσμο της μέλισσας”.

Το Φεστιβάλ κάλυψαν όλα τα μεγάλα ΜΜΕ της χώρας ενώ ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου παρευρέθηκε και σε ειδική εκπομπή στο κανάλι «Ε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου