Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Στη Βέροια ταξίδεψαν οι Συνταξιούχοι Δημόσιοι Υπάλληλοι ν. Κιλκίς

"Στην τελευταία εξόρμηση του Συλλόγου μας στις 28-11-2013 στην ημερήσια εκδρομή μας επισκεφτήκαμε το μουσείο της Βεργίνας με τους τάφους του Φιλίππου που ανακάλυψε η αρχαιολογική σκαπάνη του Μανόλη Ανδρόνικου – την Παναγία Σουμελά στις πλαγιές του όρους Βερμίου που αποτελεί το κέντρο του Ποντιακού Ελληνισμού και όχι μόνο- το βήμα του Αποστόλου Παύλου στην Βέροια – Την Αραπίτσα (τόπο μαρτυρίου) στην Νάουσα και τον Άγιο Νικόλαο με τα πολλά νερά και πλατάνια όπου φάγαμε, υπό τους ήχους όπως πάντα του ακορντεόν του Σταύρου Ελευθεριάδη συνοδευόμενος στο τραγούδι από τα μέλη μας.
Μετά το γεύμα και το χορό αναχωρήσαμε για την Βέροια και την ξακουστή Ελιά όπου ο Πρόεδρος Χαράλαμπος Γκόγκας και σύσσωμο το διοικητικό Συμβούλιου της Βέροιας μας περίμενε.

Αφού μας καλωσόρισαν πήραμε το καφεδάκι μας και το παραδοσιακό ρεβανί ευγενική προσφορά προς όλους τους συναδέλφους από το Σύλλογο της Βέροιας. Οι συναδέλφισσες όσες ήθελαν συνοδευόμενες της κυρίες του Δ.Σ της Βέροιας και την σύζυγο του προέδρου πήγαν βόλτα στην πόλη της Βέροιας και στα μαγαζιά.

Αφού βγάλαμε τις απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες, ευχαριστήσαμε το Δ.Σ. της Βέροιας για την φιλοξενία και καλώντας τους για ανταπόδοση στο Κιλκίς πήραμε το δρόμο της επιστροφής ευχαριστημένοι κι από αυτήν την εξόρμηση μας."




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.