Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Ευχαριστήριο Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου του Ι.Ν. Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων Πολιούχων του Κιλκίς

"Με την παρούσα, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης μας για την συνεχή, άμεση, πρόθυμη και πολυτιμότατη προσφορά του στο Ενοριακό μας Φιλόπτωχο Ταμείο του Ι.Ν. Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων Κιλκίς.
Στη δύσκολη αυτή οικονομική και κοινωνική συγκυρία που διανύουμε τα τελευταία χρόνια, η ανταπόκριση του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς και των μελών του απέδειξε για πολλοστή φορά την αγάπη και την στήριξη για τον συνάνθρωπο που βρίσκεται σε οικονομική δυσχέρεια και αντιμετωπίζει προβλήματα επιβίωσης.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς μέσα από την πολύπλευρη δράση του και συνεχή υποστήριξη του στο όλο και πιο δύσκολο έργο μας καθίσταται έμπρακτα αρωγός στην προσπάθεια μας αυτή, προσφέροντας βασικά αγαθά τόσο σε ένδυση και υπόδηση όσο και σε τρόφιμα τα οποία θα καλύψουν βασικές ανάγκες ενδεών συνανθρώπων μας.

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη του Συλλόγου, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου και ιδιαίτερα την πρόεδρο κα. Αθηνά Χαραλαμπίδου που μέσα από την πρωτοβουλία σας αυτή στηρίζετε και ενισχύετε με κάθε τρόπο το Ενοριακό Φιλόπτωχο του Ιερού Ναού Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων Πολιούχων Κιλκίς.

Σας ευχαριστούμε ολόψυχα και σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.