Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Tae Kwon Do WTF παίδων-κορασίδων στα Ιωάννινα

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Tae Kwon Do WTF παίδων-κορασίδων της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΕΛ.Ο.Τ. διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο πανεπιστημίων στα Ιωάννινα, στις 15-16-17 Νοεμβρίου 2013.
Οι ηλικίες που αγωνίστηκαν ήταν 1998-1999 μαζί, 2000-2001 μαζί, και 2002 ξεχωριστά. Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη και ανερχόταν στους 1231 αθλητές-ριες. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν σε 5 τερέν και υποστηρίχτηκαν από ηλεκτρονικούς θώρακες Dae Do με video replay στους ημιτελικούς και τελικούς.

Οι αναμετρήσεις ήταν στις περισσότερες κατηγορίες έως 6 φορές.

Το επίπεδο ήταν πολύ καλό σε όλες τις κατηγορίες. Πρέπει να τονίσουμε ότι είναι η κορυφαία διοργάνωση της ομοσπονδίας και διεξάγεται μια φορά τον χρόνο.

Σε αυτό το πρωτάθλημα συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με 11 αθλητές-ριες.

Διακρίθηκαν οι :

-Μουλιώτα Αθανασία γεν. 2000 έως 59 κιλά, αργυρό μετάλλιο, στερήθηκε όμως το χρυσό από υπεροχή παρά την ένσταση.

- Καλφοπούλου Μαρία, γεν. 2001 έως 37 κιλά, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Οι : Ποζίδης Συμεών έως 53 κιλά και ο Κουτσός Αριστείδης στον τρίτο αγώνα δεν κατάφεραν να κερδίσουν και στερήθηκαν τη διάκριση.

Αγωνίστηκαν επίσης οι :

- Κουτσού Δήμητρα, έως 51 κιλά

- Κων/νίδης Κων/νος, + 65 κιλά

- Καϊκη Βαλσάμω, έως 51 κιλά

- Φουλεδάκη Μαρία, + 59 κιλά

- Αθανασιάδης Μελέτιος, έως 41 κιλά

- Σκαρλάτου Γεωργία, + 59 κιλά

- Βαλσαμίδης Παύλος, έως 53 κιλά

Ο αγωνιστικός τομέας είναι ένα ιδιαίτερο κομμάτι του αθλήματος και απαιτεί άριστη ψυχολογία και πολλές εμπειρίες για να ανταπεξέλθεις προκειμένου να διακριθείς. Τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Κάθε αγώνας όμως με ή δίχως νίκη είναι η υποδομή για το αύριο. Συγχαρητήρια έδωσαν σε όλους τους αθλητές-ριες του συλλόγου ο πρόεδρος κ .Κουραλίδης Παύλος και ο προπονητής Λεμονίδης Γεώργιος και εύχονται καλή συνέχεια για τα πρωταθλήματα που έρχονται.

Πρέπει να δηλώσουμε επίσης και να ευχηθούμε στον Αναστασιάδη Σεβαστιανό, αθλητή του συλλόγου, ότι θα συμμετάσχει στο ανοικτό διεθνές πρωτάθλημα Tae Kwon Do WTF στο Βέλγιο (Βρυξέλλες ), με την επίλεκτη ομάδα της Ε.ΤΑ.Β.Ε. στην κατηγορία ανδρών έως 58 κιλά στις 7-8 Δεκεμβρίου 2013. Η ομάδα συγκροτήθηκε μετά το πρωτάθλημα Β. Ελλάδος από όσους απέκτησαν μετάλλιο αντιπροσωπεύοντας την Ένωση Ταε Κβον Ντο Β. Ελλάδος ( Ε.ΤΑ.Β.Ε. ) και οπωσδήποτε με τα ελληνικά χρώματα.

Ευχόμαστε ότι καλύτερο σε όλη την αποστολή και με επιτυχίες.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.