Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Η 60η Εθελοντική Αιμοδοσία του Αγίου Τρύφωνα Γουμένισσας


Με αθρόα προσέλευση μελών και φίλων διενεργήθηκε την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013 η 60η Εθελοντική Αιμοδοσία του Πολιτιστικού Συλλόγου «Άγιος Τρύφων» Γουμένισσας. Η αιμοδοσία διενεργήθηκε σε συνεργασία με το Νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Κιλκίς. Στα 30 χρόνια συνεχούς λειτουργίας της τράπεζας αίματος (1984-2013) έχει αυξηθεί σημαντικά ο αριθμός των μελών που προσέρχονται και αιμοδοτούν ενισχύοντας έτσι το απόθεμα της τράπεζας αίματος. 

Όλο και περισσότεροι συνειδητοποιούν την αναγκαιότητα της κοινωνικής προσφοράς και αισθάνονται την ηθική ικανοποίηση ότι κάνουν το καθήκον τους σώζοντας μια ζωή.

Το Δ.Σ. θέλει να ευχαριστήσει τους αιμοδότες, το Νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Κιλκίς (Αιμοδοσία Κιλκίς), τα μέλη – κυρίες του Συλλόγου για τη προσφορά τους στην αιμοδοσία.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.