Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Ο Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ σε αγώνες TAE KWON DO σε Διεθνές Πρωτάθλημα της (Ε.ΤΑ.Β.Ε.) .

Στις 19-20/10/2013 ημέρες Σάββατο-Κυριακή πραγματοποιήθηκε  Διεθνές Πρωτάθλημα TAE KWON DO (W.T.F.) στην Θεσσαλονίκη από την Ένωση Ταεκβοντο Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε).  Η συμμετοχή του Φίλαθλου κόσμου αλλά και των αθλητών ήταν πολύ μεγάλη με αποτέλεσμα την διήμερη και ολοήμερη διάρκεια των αγώνων από νωρίς το πρωί 9.00 έως αργά το βράδυ ακόμα και στις 23.00 η ώρα πραγματοποιούνταν τελικοί αγώνες. Στην διοργάνωση αυτή συμμετείχαν από τον Αθλητικό Σύλλογος Athlos Fight Club εννέα Αθλητές.
Οι αγώνες που πραγματοποιήθηκαν ήταν για τις ηλικίες παίδων-κορασίδων, έφηβων -νεανίδων και ανδρών-γυναικών. Οι αθλητές που αγωνίστηκαν από τον Αθλητικό Σύλλογο Άθλο Κιλκίς είναι οι παρακάτω: Ξανθόπουλος Αναστάσιος κατηγορία ανδρών κιλά +87 Τρίτη θέση χάλκινο Μετάλλιο, Αγρυδιώτης Χαράλαμπος κατηγορία έφηβων κιλά +87 πέμπτη θέση, Νικολάου Αριστείδης κατηγορία παίδων κιλα+65 έκτη θέση, Καπασακαλίδου Παρθένα κατηγορία κορασίδων κιλά -57 πέμπτη θέση, Δαδούπη Νίκη κατηγορία κορασίδων κιλά -49 έκτη θέση, Νικολαΐδης Γρηγόρης κατηγορία παίδων κιλά -61 θέση οκτάδα, Ζάρπας Ανδρέας κατηγορία παίδων κιλά -61 θέση οκτάδα, Κυριακίδης Κλεόβουλος κατηγορία παίδων κιλά -61 θέση οκτάδα, Τριανταφυλλίδης Αποστόλης κατηγορία παίδων κιλά -57 έκτη θέση. 

Οι εμφανίσεις όλων των αθλητών ήταν ικανοποιητικές και έδωσαν υποσχέσεις για το μέλλον και το επικείμενο πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα . 

Ο προπονητής του Συλλόγου Πουντζουκίδης Κων/νος και ο Αρχηγός Ομάδος Μουτσάκης Αναστάσιος δήλωσαν ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα που έφεραν οι αθλητές του συλλόγου και δήλωσαν ότι μέσα από τέτοιου είδους αγώνες αναπτύσσεται η αγωνιστική ιδέα το μικρόβιο του αθλητισμού και του πρωταθλητισμού που είναι το ζητούμενο για τους αθλητές του συλλόγου.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς του συλλόγου μας που κάλυψαν μέρος του κόστους συμμετοχής των αθλητών μας και σε αυτό το πρωτάθλημα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.