Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Ολοκληρώθηκε η δράση «Στις Βιβλιοθήκες ο κόσμος είναι πολύχρωμος» στην Βιβλιοθήκη Κιλκίς

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου και ο 2ος κύκλος των δράσεων της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς με τίτλο «Στις Βιβλιοθήκες ο κόσμος είναι πολύχρωμος», μια εκστρατεία προώθησης της ανάγνωσης, της καινοτομίας και της δημιουργικότητας, που υλοποιείται ταυτόχρονα από 117 Βιβλιοθήκες της χώρας σε συνεργασία με την Future Library και με χορηγία από το Ίδρυμα Σταύρος. 
Τα παιδιά και οι γονείς αγκάλιασαν το εγχείρημά μας και η συμμετοχή ξεπέρασε όλες μας τις προσδοκίες! Από τις 17 Ιουνίου έως και τις 6 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν 30 δραστηριότητες και συμμετείχαν 501 παιδιά, αξιοποιώντας δημιουργικά και πάνω από όλα διασκεδαστικά τον ελεύθερό τους χρόνο!

Όλη αυτή η προσπάθεια δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αν δεν είχαμε στο πλάι μας την Future Library και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, καθώς και τους πολύτιμους εθελοντές μας, που είτε ανέλαβαν την υλοποίηση δραστηριοτήτων ως εμψυχωτές, είτε συμμετείχαν υποστηρικτικά βοηθώντας κατά τη διεξαγωγή των προγραμμάτων και καταγράφοντας το όλο συμβάν.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς την Χαρίκλεια Δαμιανίδου, την Άρτεμις Καμπούρογλου, την Κατερίνα Αμπράζη, τον Παναγιώτη Καπίδη, τη Νανά Ελευθεριάδου, την Λίνα Μπάμπη, την Μαρία Μιχαλοπούλου, τον Αλέξη Χαραλαμπίδη, την Μάρθα Κεκερίδου, τη Γεωργία Θαμνίδου, την Καλλίτσα Τραγουδάρα, την Καλλιόπη Μητσακάκη, τη Ζήνα Κωνσταντινίδου, τη Σοφία Στρατινάκη, την Ελένη Ρεκάλου, την Ελένη Τσιρώνη, την Ανατολή Αυγερινού, την Αλεξία Ισαακίδου και τον φύλακα – άγγελό μας, που ήταν παρούσα καθ’ όλη τη διάρκεια της καμπάνιας, Μαρία Μιχαηλίδου. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τέλος το Κέντρο Πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς «Νηρέας για την υποστήριξη που μας προσέφεραν και τη συνεργασία.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο καλοκαίρι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.