Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Ημερίδα αθλητισμού του Α.Σ. "Αίας Κιλκίς"

Με εξαιρετική επιτυχία διεξήχθη το διήμερο 9 και 10 Σεπτεμβρίου η ημερίδα αθλητισμού που διοργάνωσε ο Α.Σ. Αίας Κιλκίς στην πλατεία Ειρήνης, με στόχο τη διάδοση των ολυμπιακών αθλημάτων (στίβο, ποδηλασία, τζούντο, βόλεϊ) που καλλιεργούνται στα τμήματα του συλλόγου. Στην επίδειξη συμμετείχαν οι αθλητές του συλλόγου αλλά και όσοι μαθητές δημοτικού και γυμνάσιου ήθελαν να έχουν μια πρώτη εμπειρία από τα συγκεκριμένα αθλήματα.
Η γνωριμία αυτή είχε ως στόχο να φέρει τα παιδιά των ευαίσθητων αυτών ηλικιών κοντά στον αθλητισμό, να τα ωθήσει στην ενασχόληση τους με αυτόν,να τονίσει τα πολλαπλά οφέλη που προκύπτουν μέσω αυτού. Η δυνατότητα αυτή δίνεται στα παιδιά κάτω από την επίβλεψη των εμπείρων προπονητών του συλλόγου και καθηγητών φυσικής αγωγής της εκάστοτε ειδικότητας εφαρμόζοντας σύγχρονα προγράμματα προπόνησης προσαρμοσμένα στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των παιδιών.

Την εορταστική ατμόσφαιρα της εκδήλωσης συμπλήρωσαν τα παιδικά χαμόγελα από την ικανοποίηση και την χαρά της συμμετοχής τους στα αθλήματα του συλλόγου. Όσο για τους γονείς, εκείνοι καμάρωναν τους αυριανούς πρωταθλητές. Οι άνθρωποι του «Αίαντα», οι προπονητές και το Δ.Σ., ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση του κόσμου και την επιτυχία της εκδήλωσης περιμένουν τους μικρούς πρωταθλητές και μη, καθημερινά στους χώρους άθλησης της πόλης.

Πληροφορίες καθημερινά στο ανοιχτό και κλειστό γυμναστήριο από τις 16:15 εώς 19:00 και στα γραφεία μας 21ης Ιουνίου 9 (πάνω από το κατάστημα ¨Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ¨) ώρες καταστημάτων και στα τηλέφωνα 2341076965, 6947325628.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.