Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Μοναδική εμπειρία οδήγησης με την παρουσίαση εκπαιδευτικού προσομοιωτή οδήγησης από τις σχολές οδηγών “ΕΠΙ ΤΡΟΧΩΝ” σε Κιλκίς και Γουμένισσα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή των σχολών οδηγών «ΕΠΙ ΤΡΟΧΩΝ» στη φετινή εμποροπανήγυρη Κιλκίς από τις 4 έως και 8 Σεπτεμβρίου. Στο περίπτερο επί της οδού Θεσσαλονίκης όλοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την εμπειρία οδήγησης σε εικονικό περιβάλλον καθώς η σχολή παρουσίασε τον εκπαιδευτικό προσομοιωτή οδήγησης. Ένα ερευνητικό και εκπαιδευτικό εργαλείο που δίνει τη δυνατότητα εκπαίδευσης υποψηφίων και τακτικών οδηγών σε κανονικές και ακραίες συνθήκες προσαρμοσμένο στον προσωπικό ρυθμό εκμάθησης του καθένα, σε ασφαλές περιβάλλον και με ελεγχόμενο τρόπο. 

Ένα ολοκληρωμένο σύστημα προσομοίωσης οδηγικής συμπεριφοράς που μετρά το βαθμό αντίδρασης σε καταστάσεις κινδύνου και τεστάρει τις ικανότητες του οδηγού. Αξιολογεί γνώσεις και αποτελέσματα. Δίνει τη δυνατότητα εξάσκησης σε διαφορετικά σενάρια και συνθήκες (π.χ. οδήγηση με χιόνια, οδήγηση τη νύχτα).

Ήταν η πρώτη φορά που μια σχολή οδηγών παρουσίασε κάτι ανάλογο, παρέχοντας ταυτόχρονα συμβουλές οδηγικής συμπεριφοράς και οδικής ασφάλειας. Οι επισκέπτες ενημερώθηκαν για τις αλλαγές στις άδειες οδήγησης, τους μοιράστηκε ενημερωτικό υλικό και συμμετείχαν στις κληρώσεις για ένα δίπλωμα αυτοκινήτου και ένα δικύκλου. Μεγάλοι τυχεροί αναδείχθηκαν η Ζλάτκου Χριστίνα και Νίκος Μουρατίδης.

Οι σχολές οδηγών «ΕΠΙ ΤΡΟΧΩΝ» και το υποκατάστημα της Γουμένισσας, παρουσίασαν τον εκπαιδευτικό προσομοιωτή οδήγησης και στην κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας Παιονίας, το περασμένο Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου. Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον και η συμμετοχή οδηγών και υποψηφίων οδηγών καθώς πρόκειται για κάτι πρωτοποριακό και είναι ένα μοναδικό εργαλείο εκπαίδευσης και αξιολόγησης.

Οι δράσεις των σχολών οδηγών «ΕΠΙ ΤΡΟΧΩΝ» απέσπασαν θετικά σχόλια και με επίκεντρο την οδική ασφάλεια θα συνεχίσουν αντίστοιχες εκδηλώσεις.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.