Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2013

Κύριε Γεωργαντά δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό, λέει ο ΣΥΡΙΖΑ για την αποχώρηση του βουλευτή από την συναυλία ενάντια στα μεγαλλεία

"Σχετικά με την πρόσφατη δήλωση του βουλευτή της Ν.Δ. κ. Γεωργαντά, που δημοσιεύτηκε στον τοπικό τύπο αναφορικά με την αποχώρηση του από τη συναυλία του Μετώπου ενάντια στα μεταλλεία και στην οποία κατονομάζει ευθέως τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο Κιλκίς, έχουμε να δηλώσουμε τα παρακάτω:
Δε μας προξενεί καμία εντύπωση το απύθμενο θράσος του κ. Γεωργαντά, καθώς ακολουθεί την ίδια τακτική που το κόμμα της Ν.Δ. έχει υιοθετήσει τον τελευταίο καιρό, προκειμένου να δώσει απαντήσεις σχετικά με τα αποτελέσματα της πολιτικής του. ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτή είναι η μόνιμη επωδός τους για να δικαιολογήσουν την αγανάκτηση ενός λαού, απέναντι σε μια κυβέρνηση που ξεπούλησε τη χώρα στα αρπακτικά και στους τοκογλύφους, που διέλυσε την κοινωνία και παραχώρησε κάθε κομμάτι εθνικής ανεξαρτησίας. Τώρα που εισπράττετε μαζικά την αγανάκτηση για αυτές σας τις επιλογές, ειδικά οι βουλευτές της κυβέρνησης, που προεκλογικά εξαπατήσατε το λαό με ψέμματα και λάσπη, τώρα ανακαλύπτετε ότι πίσω από κάθε κινητοποίηση βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δυστυχώς όμως για εσάς δε βρέχει αλλά σας φτύνουν. Το κύμα αγανάκτησης εναντίον σας δε χρειάζεται την υποκίνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι αυθόρμητο και θα φουντώσει, όσο εσείς δεν παίρνετε την απόφαση να απαλλάξετε τη χώρα από την κυβέρνηση εθνικής καταστροφής.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει να συμμετέχει και να στηρίζει, δίχως να υποκαθιστά, κάθε κίνημα και πρωτοβουλία που διεκδικεί την ανθρώπινη αξιοπρέπεια που εσείς τσαλαπατήσατε, την αποκατάσταση της εθνικής κυριαρχίας μας που εσείς μειοδοτήσατε και την επαναθεμελίωση της δημοκρατίας μας που εσείς , σε συνεργασία με τους φασίστες της Χρυσής Αυγής που εσείς χαϊδέψατε, καταργήσατε.

Στο μοναχικό δρόμο της λάσπης και του προβοκατορισμού δεν πρόκειται να σας ακολουθήσουμε κ. Γεωργαντά. Έχετε άλλωστε για αυτό τα (α)γνωστά τοπικά blog, που συνδράμουν με το γραφείο της αλήθειας στη Συγγρού, για να μας σερβίρουν τα καθημερινά εμέσματα που εμπνέεστε εσείς και η ακροδεξιά παρέα του Μαξίμου.

Κάθε μέρα που περνά με εσάς στην κυβέρνηση της χώρας, είναι μια μέρα μαύρη για τη της Ελλάδας.

ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ - ΦΥΓΕΤΕ ΤΩΡΑ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου