Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Ολοκλήρωση Εβδομάδας Αγάπης 2013 από την Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς

Για 4η συνεχόμενη χρονιά θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμπολίτες μας για την ανταπόκριση που δείξανε στο Παζάρι Αγάπης της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς. Για μια ακόμη φορά με τη δική τους βοήθεια το χαμόγελο έγινε ακόμα μεγαλύτερο. Φέτος με τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν θα αγοραστούν σχολικά είδη και θα δοθούν σε παιδιά οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλους εκείνους τους ανθρώπους που μας έψαξαν, που μας θυμούνται και ενισχύουν τη προσπάθεια μας κάθε χρόνο καθώς και όλους αυτούς που είχαν μια καλή κουβέντα και ένα χαμόγελο να δώσουν σε όλους εμάς που βρισκόμασταν κάθε μέρα στα τραπεζάκια της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς.

Επίσης θέλουμε να υποσχεθούμε σε όλους εκείνους που περνώντας μπροστά μας, χλεύασαν κορόιδεψαν ή ήταν επικριτικοί, ότι χάρη σε αυτούς το πείσμα μας μεγαλώνει ακόμη περισσότερο. Ιδιαίτερα θέλουμε να σχολιάσουμε τα λόγια μιας κυρίας η οποία περνώντας από τα τραπεζάκια, μας τόνισε πως «Ο.Ν.ΝΕ.Δ. και τέτοια τελείωσαν», ότι όσο υπάρχουν άτομα σαν και αυτή που τόσα χρόνια συντηρούσαν αυτές τις αρρωστημένες καταστάσεις με τις ψήφους τους υποθηκεύοντας το δικό μας μέλλον, τόσο εμείς θα προσπαθούμε για να ζήσουμε έτσι όπως μας αξίζει και όχι έτσι όπως μας κατάντησαν. Επίσης θα θυμίζουμε σε όλους όσους εσκεμμένα ή μη ξεχνούν πως είμαστε οι εκπρόσωποι της νεολαίας στο κόμμα μας και όχι οι εκπρόσωποι του κόμματος στη νεολαία.

Τέλος, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Αγάπης έλαβε χώρα στο λόφο του Αγίου Γεωργίου και η δράση «Μπαίνω σε δ(ρ)άση» η οποία αποτέλεσε μέρος της πανελλαδικής δράσης της Ο.Ν.ΝΕ.Δ., με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των νέων στο θέμα της δασοπροστασίας.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.