Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

"Προχωρούν στο κλείσιμο 80 περιφερειακών ταχυδρομικών γραφείων"

"Ο πρόεδρος Δ.Σ. και διευθύνων σύμβουλος των ΕΛΤΑ κ. Μελαχροινός, απέστειλε επιστολή (με ημερομηνία 24/7), με την οποία ανακοινώνει στους βουλευτές ότι η εταιρία θα προχωρήσει σε αναστολή λειτουργίας 80 περιφερειακών καταστημάτων ΕΛΤΑ. Οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, σύμφωνα πάντα με τον κ. Μελαχροινό είναι η απελευθέρωση της ταχυδρομικής αγοράς, η μείωση του όγκου διακίνησης των ταχυδρομικών αντικειμένων και η οικονομική κρίση.
Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ των οποίων και η βουλευτής Κιλκίς Ε. Αγαθοπούλου κατέθεσαν άμεσα ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων προς τους κ. κ. Υπουργούς Οικονομικών και Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων. Την ερώτηση μπορείτε να δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.hellenicparliament.gr/Koinovouleftikos-Elenchos/Mesa-Koinovouleutikou-Elegxou?pcm_id=4b02e662-fc40-4536-a3bd-22690c053d50

Ένα από τα 80 καταστήματα ήταν και αυτό της Αξιούπολης. Σε δήλωσή της η βουλευτής Κιλκίς Ε. Αγαθοπούλου επισημαίνει ότι «ανεξάρτητα αν η επιλογή να κλείσει το κατάστημα της Αξιούπολης είναι σωστή η λανθασμένη, το σίγουρο είναι ότι η αναστολή της λειτουργίας έγινε στο πόδι χωρίς κανένα σχεδιασμό, με αποτέλεσμα εκατοντάδες συμπολίτες μας και μάλιστα συνταξιούχοι μεγάλης ηλικίας να ταλαιπωρηθούν για αρκετές ώρες.

Όσο για την ουσία, καλό θα ήταν κυβέρνηση και διοίκηση των ΕΛΤΑ, να μας εξηγήσουν σε ποια οικονομικοτεχνική μελέτη βασίστηκαν και πήραν αυτές τις αποφάσεις που πολύ γρήγορα υλοποίησαν. Θα έπρεπε να εξηγήσουν αν έχουν ληφθεί υπόψη οι ιδιαίτερες γεωγραφικές και πληθυσμιακές συνθήκες και ανάγκες της περιοχής ή αν οι αποφάσεις λαμβάνονται μόνο βάσει λογιστικών μεγεθών.

Έχουμε πλέον όλοι καταλάβει ότι αυτήν την κυβέρνηση δεν την ενδιαφέρει ούτε το όφελος του ίδιου του οργανισμού, ούτε η ευημερία των πολιτών, ούτε η εξυπηρέτηση των ακριτών, ούτε η κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη της χώρας. Το μόνο της μέλημα είναι η εκπλήρωση των επιταγών της τρόικα και το ξεπούλημα όλων των δημόσιων αγαθών και υπηρεσιών στους ιδιώτες»
."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.