Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Σχολή ποδοσφαίρου ιδρύει ο Κιλκισιακός

Με γνώμονα την αγάπη για τα παιδιά και το ποδόσφαιρο ο Α.Ο. Κιλκισιακός ανακοινώνει την ίδρυση ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ για παιδιά από 5-14 ετών. Οι εγγραφές ξεκίνησαν ήδη και πραγματοποιούνται καθημερινά από τις 6.00μ.μ.-9.00μ.μ. στα γραφεία του Κιλκισιακού επί της Δημοτικής Αγοράς. Η έναρξη της χρονιάς είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου.
ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ
Τα παιδιά θα χωριστούν σε πέντε ηλικιακά τμήματα και θα προπονούνται υπό την καθοδήγηση έμπειρων ανθρώπων, γνώστες του αντικειμένου. Θα χωριστούν σε πέντε ηλικιακά τμήματα (5-6 ετών, 7-8 ετών, 9-10 ετών, 11-12 ετών και 13-14 ετών) και θα τους ανακοινωθεί το πρόγραμμα των προπονήσεων την ημέρα της έναρξης.

ΕΓΓΡΑΦΗ
Οι εγγραφές πραγματοποιούνται καθημερινά στα γραφεία του Κιλκισιακού επί της Δημοτικής Αγοράς από τις 6.00μ.μ.-9.00μ.μ. Το κόστος εγγραφής είναι 50 Ευρώ, η μηνιαία συνδρομή είναι 20 Ευρώ, ενώ μετρητοίς 150 Ευρώ.

ΠΑΡΟΧΕΣ
Οι παροχές που προσφέρει ο Κιλκισιακός στα παιδιά είναι πολλές. Μία στολή αγώνος, μπλουζάκι, παντελονάκι, κάλτσες, ένα σετ προπόνησης, ένα σάκο. Επίσης προσφέρεται από την ομάδα ιατρική εξέταση, καρδιογράφημα, αλλά και φωτογραφίες. Για τους γονείς υπάρχει έκπτωση 50% για αγορά διαρκείας του Κιλκισιακού που φέτος αγωνίζεται στην Γ΄ Εθνική. Επίσης στα δύο παιδιά μιας οικογένειας το συνολικό κόστος για ολόκληρη τη χρονιά ανέρχεται στα 300 Ευρώ, ενώ στα τρία παιδιά μιας οικογένειας το ένα μετέχει δωρεάν στη Σχολή Ποδοσφαίρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.