Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Το ΚΚΕ για την επικείμενη επίσκεψη της Λαγκάρντ λέει..

«Η νέα επίσκεψη της τρόικα αποσκοπεί στην επιτάχυνση των αντιλαϊκών μέτρων, που έχουν ήδη συναποφασιστεί με την ελληνική κυβέρνηση και προβλέπουν απολύσεις υπαλλήλων μέσω της κατάργησης οργανισμών και φορέων του δημοσίου, ιδιωτικοποιήσεις, περικοπές σε επιδόματα, επέκταση και μονιμοποίηση των χαρατσιών με φορολόγηση και των αγροτεμαχίων. 
Αυτό άλλωστε επιβεβαίωσε, με τη σημερινή συνέντευξη της, η επικεφαλής του ΔΝΤ, Κ. Λαγκάρντ τονίζοντας ότι ο δρόμος των επενδύσεων και της ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας περνάει μέσα από τις περικοπές των μισθών και την πλήρη απελευθέρωση της δράσης του κεφαλαίου την οποία θα πληρώσουν τα λαϊκά στρώματα.

Ο ελληνικός λαός δεν πρέπει να πιστέψει στα ψέματα της συγκυβέρνησης, αλλά και των άλλων κομμάτων, ότι δήθεν η καπιταλιστική ανάκαμψη θα οδηγήσει σε βελτίωση του βιοτικού επιπέδου του λαού.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.