Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Χρηματοδότηση με Ατομικό Κουπόνι Επιχειρηματικών Ταξιδιών στην Κίνα

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργου Dragon Star “Dragon - Sustaining Technology And Research (EU-China Collaboration)”, υλοποιεί δράση συν-χρηματοδότησης των εξόδων μετακίνησης Ευρωπαϊκών επιχειρήσεων στην Κίνα με στόχο την επίτευξη επιχειρηματικών, τεχνολογικών ή ερευνητικών συνεργασιών.
Η πρώτη πρόσκληση υποβολής προτάσεων είναι ανοιχτή από 31/05/2013 μέχρι 31/07/2013, στο πλαίσιο της οποίας ευρωπαϊκές επιχειρήσεις μπορούν να υποβάλλουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Εν συνεχεία όλοι οι φάκελοι θα αξιολογηθούν από τριμελής επιτροπή και οι προτάσεις οι οποίες θα λάβουν θετική αξιολόγηση θα χρηματοδοτηθούν προκειμένου να πραγματοποιηθούν επισκέψεις και επιχειρηματικές συναντήσεις με αντίστοιχες επιχειρήσεις ή φορείς στη Κίνα. 

Συγκεκριμένα, χρηματοδοτείται το 50% του ταξιδιωτικού κόστους (συμπεριλαμβανομένου αεροπορικού καθώς και του κόστους διαμονής και διατροφής) και μέχρι του ποσού των 1000 ευρώ ανά επιχείρηση. Συνολικά θα χρηματοδοτηθούν 25 Ευρωπαϊκές επιχειρήσεις ή επιχειρηματικοί και τεχνολογικοί φορείς και θα διατεθεί το ποσό των 25.000 ευρώ.

Για περισσότερες αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία υποβολής, τα κριτήρια αξιολόγησης και επιλογής καθώς και τη διαδικασία χρηματοδότησης και απολογισμού μπορείτε να επικοινωνήσετε με τις υπηρεσίες του ΣΒΒΕ / Enterprise Europe Network – Hellas (κα. Μόνικα Νάζη, Υπεύθυνη Πληροφόρησης, τηλ: 2310 539817 εσωτ. 207, fax: 2310 541491, email: m.nagy@sbbe.gr).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.