Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

"Συμπεριφορές που προκαλούν την απέχθεια"

Υπογράφει η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κιλκίς
"Συμπεριφορές που προκαλούν την απέχθεια και την κοινωνική κατακραυγή του κόσμου, ήταν αυτές που γνωρίσαμε κατά την Νομαρχιακή Συνέλευση που οργάνωσε η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Κιλκίς με τη παρουσία του Προέδρου μας Βαγγέλη Βενιζέλου. Από μια ομάδα Συριζαίους, δε χωράει αμφισβήτηση γι αυτό, γνωριζόμαστε καλά μεταξύ μας εδώ στο Κιλκίς (δήθεν μέτωπο κατά των μεταλλείων) Να κάνουν αντισυγκέντρωση και να  βρίζουν τον Πρόεδρο, τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ. Συμπεριφορές που δεν αρμόζουν σε αριστερό προοδευτικό χώρο , αλλά σε "Φασίζουσες", και ακροδεξιές λογικές. Δεν προάγουν τον πολιτικό πολιτισμό για ένα κόμμα που θέλει να έρθει στην εξουσία για να κυβερνήσει τη χώρα.

4 σχόλια:

  1. "Δήθεν μέτωπο κατά των μεταλλείων", τι άλλο να πούμε, ανάξιο σχολιασμού, από ανθρώπους που μετέχουν σε μια κυβέρνηση η οποία, για να θυμηθούμε, υπογράφει συνεχώς μνημόνια και συμβάσεις ξεπουλώντας όποιο δημόσιο αγαθό και γη βρεθεί, προσπαθώντας να φτάσουμε στον απόλυτο εργασιακό μεσαίωνα μπας και γίνουμε "ανταγωνιστικοί", με μισθούς Κίνας, αναλώσιμοι σε όλα τα επίπεδα. Για χάρη της "ανάπτυξης" (στα νούμερα) θυσιάζουμε τους ανθρώπους και το μέλλον τους, οδηγώντας τους σε εξαθλίωση, δείχνοντας τον αδύναμο ως εχθρό (βλέπε μετανάστες, οροθετικές και πόσες άλλες ομάδες- δίνοντας χώρο σε φασίζουσες και ακροδεξιές πρακτικές, όχι μόνο λογικές, ανεβάζοντας τους φασίστες). Αναμενόμενο, βέβαια, να υπάρχουν ακόμη άτομα που τους ακολουθούν, εφόσον απ' αυτούς εξαρτώνται τα μικροσυμφέροντά τους, αναμενόμενες πρέπει να είναι, όμως, οι αντιδράσεις και η κατακραυγή των πολιτικών επιλογών που μας έφεραν ως εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και η υπομονή έχει τα όρια της. Πηγαίνετε σπίτια σας πριν πάτε φυλακή ή άλλου παλιολαμογια του ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πόσο "φασίζουσα" είναι άραγε η συμπεριφορά εκδίωξης παρευρισκόμενου στελέχους του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος δήλωσε τη δυσφορία του για τα τεκτενόμενα και τον ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ;;;

    Μήπως και αυτός είναι στέλεχος του Σύριζα;
    Και γιατί δε λέτε για τα πυρά που απέστειλαν οι ομοτράπεζοι κατά τη διάρκεια του γεύματος;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δήλωσε την δυσφορία του;ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧ.Εσείς του ΣΥΡΙΖΑ είστε απίστευτοι πραγματικά.Μήπως εννοείς ότι ζήτησε το λόγο από το Βενιζέλο επειδή ο αδερφός του αποστρατεύτηκε από την Ελληνική Αστυνομία χωρίς προηγουμένως να γίνει ρουσφετολογικά στρατηγός;

      Διαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.