Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Μεγάλη επιτυχία για τον σύνδεσμο διαιτητών καλαθοσφαίρισης Κιλκίς

Ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών καλαθοσφαίρισης Κιλκίς ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ Πλούταρχος και συνδικαλιστής αστυνομικός της Ε.ΑΣ.Υ.Ν.ΚΙΛΚΙΣ, καθώς και τα μέλη του συνδέσμου και αστυνομικοί της Α.Δ.ΚΙΛΚΙΣ πήραν μέρος στους τελικούς του 10 πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης αστυνομικών διευθύνσεων που έλαβαν χώρα στην Αλεξανδρούπολη. Συγκεκριμένα ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ Π. σφύριξε τον τελικό του πρωταθλήματος μεταξύ της Α.Δ.ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ με αντίπαλο την ομάδα τις Δ.Α.Ε.Θ. και οι ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ Π. και ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ Β. σφύριξαν τον μικρό τελικό μεταξύ των Α.Δ.ΡΟΔΟΠΗΣ με αντίπαλο την Α.Δ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ. Μπράβο στους αστυνομικούς του νομού μας για την επιτυχία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.