Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013

Νεολαία ΑΝΕΛ για ΟΝΝΕΔ: «Ομερτά, η κυρίαρχη ιδέα της ΟΝΝΕΔ»

«Προπαγανδιστικό μηχανισμό στο διαδίκτυο για το κλείσιμο της Ε.Ρ.Τ., ετοίμασε η ηγεσία της Ο.Ν.ΝΕ.Δ., με σκοπό να υπηρετήσει, ως πιστός στρατιώτης, την κατοχική κυβέρνηση και τον πολιτικό της πατέρα, Αντώνη Σαμαρά. Όπως οι ίδιοι αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους και στο προπαγανδιστικό βίντεο που έφτιαξαν, σπάνε την ομΕΡΤά, δηλώνοντας ουσιαστικά ότι θα υποστηρίξουν με πάθος μέσα από το διαδικτυακό τους ραδιόφωνο το κλείσιμο της Ε.Ρ.Τ. και το πέταμα στον δρόμο χιλιάδων εργαζομένων…

Κύριοι της Ο.Ν.ΝΕ.Δ., θα πρέπει να γνωρίζετε ότι άλλο ο εξορθολογισμός ενός δημόσιου αγαθού και άλλο η κατάργηση της δημοκρατίας. Άλλο η αναδιάρθρωση και άλλο το λουκέτο. Άλλο η κατευθυνόμενη δημοσιογραφία, την οποία το κόμμα στο οποίο πρόσκεισθε και οι προκάτοχοι σας δημιούργησαν, θέλοντας να ελέγξουν τον μηχανισμό ενημέρωσης και άλλο η αντικειμενική, απρόσκοπτη δημοσιογραφία και η ελευθερία έκφρασης και λόγου μέσα από την δημόσια τηλεόραση, η οποία θα υπηρετεί τους Έλληνες πολίτες και όχι εσάς και τη Συγκυβέρνηση.

Εμείς, ως νεολαία ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, δηλώνουμε ότι είμαστε υπέρ ενός πραγματικού εξορθολογισμού της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης, η οποία δεν θα εξυπηρετεί συμφέροντα άλλων και δε θα διορίζονται μέσα σε αυτή μεγαλοστελέχη δικής σας επιρροής με σκοπό να ελέγχετε την ενημέρωση. Είμαστε υπέρ της κάθαρσης του βρωμερού μηχανισμού που Ν.Δ., ΠΑ.ΣΟ.Κ. δημιούργησαν όλα αυτά τα χρόνια μέσα στον χώρο της Ε.Ρ.Τ. με την τοποθέτηση δικών τους ανθρώπων σε καίριες θέσεις, τους οποίους και πλήρωναν αδρά, με σκοπό τον πλήρη έλεγχο και την φίμωση της πραγματικής αντικειμενικής ενημέρωσης.

Εμείς οι νέοι των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ θέλουμε μια Ε.Ρ.Τ. ανοιχτή που θα προβάλλει όλες τις απόψεις και θα προσφέρει πραγματική, ουσιαστική ενημέρωση και μέσα από αυτή θα ακούγεται η φωνή του Έλληνα πολίτη. Θέλουμε μια Ε.Ρ.Τ. που δεν θα υπηρετεί τα δικά σας συμφέροντα, αλλά θα υπηρετεί τους Έλληνες. Στεκόμαστε δυναμικά ενάντια στο κλείσιμό της και στην απόλυση χιλιάδων εργαζομένων των 700 και 800 ευρώ, τις οποίες με πάθος θέλετε να υποστηρίξετε, αποκαλώντας τους με χυδαίο τρόπο στο yooradio επί λέξει «ζώα».

Η Ν.Δ. κατηγόρησε την Ε.Σ.Η.Ε.Α. για φίμωση της ενημέρωσης, λόγω της πολυήμερης απεργίας στα Μ.Μ.Ε. Πως είναι δυνατόν, λοιπόν να μιλάτε για φίμωση της ενημέρωσης, όταν εσείς οι ίδιοι φιμώνετε το μοναδικό δημόσιο αγαθό ενημέρωσης και στερώντας την από τον κόσμο. Πώς είναι δυνατόν να μιλάτε για φίμωση, όταν κάνετε deal και συνεννοήσεις με τα μεγαλοστελέχη και τους επιχειρηματίες των ιδιωτικών μέσων ενημέρωσης για να προβάλετε αποκλειστικά και μόνο τις δικές σας θέσεις και να εξυπηρετήσετε τα δικά σας συμφέροντα;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου