Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Συναυλία και εισιτήρια διαρκείας στο προσκήνιο για τον Κιλκισιακό

Διοικητικό συμβούλιο πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12 Ιουνίου στα γραφεία του Α.Ο. Κιλκισιακού. Οι διοικούντες της ομάδας συζήτησαν αρκετά θέματα, κυρίως αυτό της συναυλίας για τα 100 χρόνια της απελευθέρωσης του Κιλκίς που θα λάβει χώρα την Τετάρτη 19 Ιουνίου, οργανωτικά του συλλόγου, αλλά και το θέμα των εισιτηρίων διαρκείας.
Ο Κιλκισιακός τιμά την πόλη μας και την Τετάρτη 19 Ιουνίου στις 9 το βράδυ μαζί με τον μαέστρο Θεόδωρο Ορφανίδη και την κινητή ορχήστρα παρουσιάζουν μεγάλη πανηγυρική συναυλία στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς, στα πλαίσια των εορτασμών για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλεως.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τραγούδια και μουσική των Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζηδάκι, Γιάννη Μαρκόπουλου, Σταύρου Κουγιουμτζή, Μίμη Πλέσσα και πολλών άλλων συνθετών, τα οποία θα ερμηνεύσουν η δημοφιλής σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου και ο λαϊκός τραγουδιστής Ανδρέας Καρακότας.

Η τιμή εισιτηρίου ορίστηκε στα 10 ευρώ και προπωλούνται στα καταστήματα Ηλιόσπορο (Αρχή Γ. Καπέτα), Προπό Ζαμανόπουλου και Φωτογραφείο Παναγιωτίδη.

Επί τάπητος τέθηκε και το θέμα των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Μετά από σχετική απόφαση η τιμή ορίστηκε στα 100 ευρώ και το πακέτο περιλαμβάνει την παρακολούθηση 15 εντός έδρας αγώνων του Κιλκισιακού στη Football League 2 (Γ΄ Εθνική), προσφορά καφέ κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.