Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Δήμου Κιλκίς

Ο Δήμος Κιλκίς και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) θέτουν σε λειτουργία το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Κιλκίς. 
Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8 και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.

Στο πλαίσιο της λειτουργίας του θα προσφερθούν προγράμματα γενικής εκπαίδευσης, εθνικής και τοπικής εμβέλειας, τα οποία μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης.

Ειδικότερα, στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου μπορούν να δημιουργηθούν σε πρώτη φάση τμήματα για τα ακόλουθα Δωρεάν Προγράμματα Εκπαίδευσης:

-Επεξεργασία Κειμένου – Διαδίκτυο (Ι)-50 ώρες

-Υπολογιστικά Φύλλα – Παρουσιάσεις (ΙΙ)-50 ώρες

-Αγγλικά για το χώρο εργασίας (Α2 - Β1 -25 ώρες

Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται:

1) Η συμπλήρωση σχετικής αίτησης, η οποία θα διατίθεται στα ΚΕΠ του Δήμου Κιλκίς, από τη Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013.

2) Φωτοτυπία Αστ. Ταυτότητας ή Διαβατηρίου

Για πληροφορίες στo τηλέφωνo 23413 52287 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, καθώς και στην Υπεύθυνη Εκπαίδευσης και Διασφάλισης Ποιότητας στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Δήμου Κιλκίς κα Πηνελόπη Σιούρδα στο τηλ. 6975 851511 και στο email: sioupop@gmail.com.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.