Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Απάντηση Γκουντενούδη στον ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Κιλκίς

"Σχετικά με την ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ που αφορά στις προσκλήσεις για την εκδήλωση Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, έχουμε να σημειώσουμε το εξής:
Η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς με βάση τις ισχύουσες Διατάξεις έχει την αρμοδιότητα για την άρτια διοργάνωση των σχετικών εκδηλώσεων στο γεωγραφικό της πλαίσιο. Οι σχετικές Διατάξεις και τα Προεδρικά Διατάγματα προβλέπουν επακριβώς τους φορείς και τα πρόσωπα προς τους οποίους απευθύνονται οι προσκλήσεις για τις εκάστοτε εκδηλώσεις. Στον κατάλογο των αποδεκτών περιλαμβάνονται όλα τα κόμματα που μετέχουν στο Εθνικό και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο."
Χρήστος Γκουντενούδης
Αντιπεριφερειάρχης Π. Ε. Κιλκίς

8 σχόλια:

  1. ρατσιστες ακροαριστεροι ξυδακι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έμενα με ενοχλεί που καταθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ..... στεφάνι διότι υποκρίνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραία και μέχρι τώρα γιατί δεν τους καλούσατε; Τους νομιμοποιείτε κ. Γκουντενούδη, παραδεχτείτε το. Σε άλλες πόλεις είχε τα κότσια ο κόσμος να τους διώξει.. Στο Κιλκισάκι μας επικρατεί φασισμός..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω τους καλούσε. Απλά δεν έρχονταν.
      Ούτε 28η Οκτωβρίου που γιορτάζαμε το ΟΧΙ κατά των φασιστών,
      ούτε 25η Μαρτίου!
      Τώρα άραγε γιατί ήρθαν; Διχασμένες προσωπικότητες.

      Διαγραφή
  4. καλά ο Γκου, ο κόσμος που ήταν εκεί;
    δεν ίδρωσε κανενός το αυτί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ίδρωσε το αυτί κάτι συριζα-κκε-αναρχικών που ητανμια παρέα μαζί με τον Αγαθόπουλο και τραβούσε φωτογραφίες τους Χ.Α βέβαια είδα οτι και εκείνοι τους τράβηξαν φωτογραφίες. Ο κόσμος που ήταν εκεί ήταν 200 άτομα, οι Χ.Α ήταν καμιά 30 αλλά πέρασε και τους έδωσε το χέρι το 80% των 200 που ήταν εκεί οπότε καταλαβαίνεις οτι δεν έμενε και πολύς εχθρικός κόσμος να αντιδράσει. Πάντως οι Φασίστες ήταν και 28η και 25η μαρτίου απλά είχαν παράταξη κάτω απο τα γραφεία τους και δεν δέχτηκαν να παρεβρεθούν μαζί με τους υπόλοιπους πολιτικούς και φώναζαν τα γνωστά Φασιστικά τους, Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ - ΛΑΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ και άλλα τέτοια αηδιαστικά για την Πατρίδα τους Την σημαία Τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σπιγκο έκανες μεγάλη βλακεια που εφυγες από τον τότε συνασπισμο

    Τώρα θα ήσουν βουλευτής...

    Κρίμα,....τρώμε τώρα το κοριτσάκι στη μάπα....το άσχετο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρέπει να το παραδεχτώ έκανα πολύ μεγάλη βλακεία, αν και τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ έχουν πιάσει τόσο σταθερές θέσεις πλέον στον σύριζα που και να ήμουν εκει θα με είχε φάει η μαρμάγκα. Το καλό είναι οτι είχα κάνει αρκετά ρουσφέτια στην ΔΕΗ και έχω μια σταθερή βάση ψηφοφόρων που με ακολουθεί. Καλά θα ήταν όμως να ήταν και λίγο ωραίο το κοριτσάκι, μιας και ειναι μπάζο, μακάρι να είχαμε την Γιάντση που είναι κουκλάρα, οι κακές γλώσσες λένε οτι πάει προς Χρυσή Αυγη όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.