Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Σιαμπάνης: "Τα συμπεράσματα δικά σας, και η υπομονή επίσης"

Γράφει ο Βασίλης Σιαμπάνης
Από πού να αρχίσει κανείς, και που να τελειώσει, με την θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ επι πολλών θεμάτων, εθνικών στην πλειοψηφία τους αλλά και την στάση που κρατά απέναντι σε εκδηλώσεις μνήμης και τιμής.
Αναφέρομαι συγκεκριμένα στο γεγονός, ότι στης 19 Μαΐου ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, δεν κατέθεσαν στεφάνι στην μνήμη των θυμάτων του Πόντου την ώρα της εκδήλωσης, επειδή ήταν παρόντα και μέλη της Χρυσής Αυγής στο χώρο, φωνάζοντας την ώρα που τους καλούσαν να καταθέσουν στεφάνι "ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καταθέτει στεφάνι με την Χρυσή Αυγή δίπλα μας'' Λες και δεν μπορούσαν να πάνε στον υπεύθυνο της εκδήλωσης, και να τον ενημερώσουν, πως απλά δεν θα καταθέσουν στεφάνι και να τελειώσει το ζήτημα εκεί. Έπρεπε όμως να το παίξουν ψευτοεπαναστάτες. Σιγά την επανάσταση.

Η αιτία για την οποία θέλησα να ενημερώσω των κόσμο έχει ως εξής. Η αρχή έγινε όταν συγκεκριμένα μέλη του Σύριζα με ρώτησαν αν θα καταθέσουμε στεφάνι ως Ανεξάρτητοι Έλληνες, φυσικά δεν έβλεπα τον λόγο για τον οποίο δεν θα έπρεπε να το κάνουμε και η απάντηση ήταν "φυσικά και θα καταθέσουμε". Με περίσσιο θράσος ένα μέλος απάντησε ότι "φυσικά εφόσον δέχεστε τις θέσεις της Χρυσής Αυγής" και ακολούθησαν όσα προανέφερα .

Λοιπόν, μετά από την προσβολή αυτή προς εμάς, προς των κόσμο που παρακολουθούσε την εκδήλωση, προς αυτούς που κατέθεσαν στεφάνια Συλλόγους κ.λ.π εφόσον θεωρούν ότι όλοι εμείς πράξαμε λάθος και ο ΣΥΡΙΖΑ σωστά, και περισσότερο προς τα θύματα της Γενοκτονίας, έχω να καταθέσω ένα εξωφρενικό άρθρο που δημοσίευσε στην "Trakya nin Sesi", στις 3 Μαρτίου το 2011 για την ελληνικότητα των Ποντίων, ο (κύριος) Θεοδωρίδης και τότε μέλος της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου του ΣΥΡΙΖΑ κατά την οποία έλεγε τα εξής: ΑΠΟ ΠΟΥ ΩΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;

"Οι αυτοαποκαλούμενοι Πόντιοι είναι το εκχριστιανισμένο σκέλος της παρακαυκάσιας ιθαγενούς φυλής των Μουσουλμάνων Λαζών που αποπέμφθηκε στην Ελλάδα το 1923 βάσει της συνθήκης της Λωζάνης.

Το δεύτερο και πλειοψηφόν σκέλος των Λαζών παρέμεινε στο Λαζιστάν (Πόντος) επειδή ασπάζεται το Μουσουλμανικό θρήσκευμα.

Ταυτιζόμενοι φυλετικά με τους Πόντιους, οι Λαζοί αποτελούνε γηγενή λαό της ΒΑ Τουρκίας με Καυκάσια καταγωγή και ιδιάζουσα γλώσσα που μοιάζει με την Γεωργιανή.

Η ιστορία ουδέποτε ανέδειξε Ελληνοποντιακή εθνότητα.

Πόντιοι (Λαζοί) κατέφθασαν στην Ιστάνμπουλ τον Σεπτέμβριο του 1955 και έκαναν τις γνωστές καταστροφές, αγανακτισμένοι από την επίθεση στην οικία του Μουσταφά Κεμάλ στη Θεσσαλονίκη.

Η κατάληψη της Μακεδονίας πραγματοποιήθηκε από Περσοπόντιους.

Οι επιμιξίες ποντίων με τουρκικά φύλα ήταν αναρίθμητες."

Αυτά και άλλα πολλά, τα οποία έχουν δημοσιευθεί σε εφημερίδες, και φυσικά μπορείτε να τα βρείτε και στο διαδίκτυο, ειπώθηκαν από τον (κύριο) Θεοδωρίδη και φυσικά άκουσον άκουσον, συνέχιζε να είναι εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ στην Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2013 που τον απέπεμψαν από την επιτροπή, γιατί υποστήριξε πως οι νησίδες των Ιμίων ανήκουν στην Τουρκία και ονομάζονται "Καρντάκ".

Αυτά είναι λοιπόν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που θέλουν να το παίζουν επαναστάτες, όσο για τους εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ που δεν θέλησαν να καταθέσουν στεφάνη και μια εξ αυτόν μας προσέβαλε κατά αυτόν τον τρόπο, αν τολμάνε ας βγούνε επώνυμα και να το καταγγείλουν όχι πίσω από της πλάτες των παρευρισκόμενων και μετά όπου φύγει φύγει.

Τα συμπεράσματα δικά σας, και η υπομονή επίσης.

44 σχόλια:

  1. φτάνει ρε Βασίλη.Εντάξει δεν λέω νομίζεις ξαφνικά ότι έγινες πολιτικός στα 30 σου ενώ δεν ήξερες μέχρι χτες που πέφτει το εκλογικό σου τμήμα.τουλάχιστον μην σου γράφουν κάθε μέρα από ένα άρθρο κ το μοιράζεσαι μαζί μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως του τα γράφεις εσύ τελικά τα άρθρα και ζηλεύεις που δεν επωμίζεσαι τα όποια πικρόχολα σχόλια που του κάνουν τύποι σαν εσένα άλλα ταυτόχρονα και την αποδοχή από τον κόσμο του Κιλκίς? Και το μόνο σίγουρο αν του τα γράφουν άλλοι, ίσως και να ήταν με πολιτικά δομημένο γραπτό λόγο για να αποφύγει σχολιασμούς και να θολώσει το περιεχόμενο.

      Διαγραφή
  2. Αφού λοιπόν κάνεις τον κόπο να γράφεις το ένα άρθρο πίσω από το άλλο κατά του ΣΥΡΙΖΑ κάνε και τη μεταγραφή στη ΝΔ μπας και έχεις σίγουρη τη θέση στο κοινοβούλιο. Στο λάθος κόμμα είσαι Βασιλάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για το άρθρο έχεις τίποτα να σχολιάσεις η απλά και εσύ και ο 7:40 λέτε για να λέτε . το άλλο το καλό που είπες μου άρεσε πάντως η ΝΔ σίγουρη θέση στο κοινοβούλιο αυτό ηταν καλό με έκανες και γέλασα .

      Διαγραφή
    2. Πάλι καλά, έχεις μια σχετική αίσθηση του χιούμορ..

      Διαγραφή
  3. Εδώ μπήκε στη Βουλή η Αγαθοπούλου, δεν την ήξερε ούτε η μάνα της, δεν ξέρει ούτε να μιλάει ....ο Βασίλης τουλάχιστον είναι αγαπητό πρόσωπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΕΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΗΣΚΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ Η ΟΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΣΙΑΜΠΑΝΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σιαμπάνη φτάνει ρε αγόρι μου, όσο και αν προσπαθείς, την έδρα από το ΣΥΡΙΖΑ δε μπορείς να την πάρεις και δε θα έπρεπε να θες και να την πάρεις. Αντί να την πέφτεις στη ΝΔούλα και να αντιμετωπίζεις τα πραγματικά προβλήματα του τόπου, με πολιτική κρίση πάντα, κάνεις ανήθικη επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ. Για τη Νδούλα δε σε ακούσαμε να λες κάτι όμως.. μήπως θα πάρεις κ εσύ το δρόμο που χάραξε ο έταιρος αξιόπιστος υποψήφιος των ΑΝΕΛΛ Λαπατίνας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα ήθελα να σε ρωτήσω, αν έχεις να σχολιάσεις κάτι για αυτό που συνέβη με τα 2 μέλη σας, και φυσικά αν τα ξέρεις κιόλας. εκτός και αν η πολιτική σας είναι να επιτίθεστε σε κάποιον που λέει αλήθεια και όχι να κρίνετε την δική σας συμπεριφορά, γιατί όπως είπε και ο κ.Σιαμπάνης για εσάς όλοι οι άλλοι είχαν άδικο και εσείς δίκιο και ας σας έκραξαν όλοι τελικά.

      Διαγραφή
    2. Βάλε και καμιά τελεία ρε φίλε! Ίδρωσα να καταλάβω τί λες!

      Διαγραφή
    3. Εσας του ΣΥΡΙΖΑ, οταν σας κανουν επιθεση για τις ανθελληνικες σας θεσεις, παντα στην ΝΔ και την οικονομικη κριση τα ριχνετε... Λετε κι εσεις θα κανετε κατι,προτασεις δεν εχετε, μονο κραζετε και πετατε κατι λαϊκιστικες ουτοπικες φανφαρες, που δεν μπορουν να εφαρμοστουν ουτε στην Ελβετια... Αλλα εδω μας εφτασε το ΠΑΣΟΚ, να θεωρουμε ιδανικη λυση νεοναζι και ανθελληνες...

      Επισης, για οσους δεν γνωριζουν, ο ΣΥΡΙΖΑ εχει παρε δωσε με την εθνικιστικη τουρκικη Ενωση Θρακης και καποιες συνιστωσες του αποκαλουν τα Σκοπια ''Δημοκρατια της Μακεδονιας''...

      Ειναι απλα τα πραγματα, ο κοσμος ειναι απολιτικ και δεν ξερει τι ψηφιζει...

      Παντως εγω ψηφισα σωστα... Μπραβο σας κυριε Σιαμπανη...

      Βασιλης Ν.

      Διαγραφή
  6. Λοιπόν, δυο θείες ήταν, τα είπαν στην αρχή με τον Αγαθόπουλο, μιλούσαν δυνατά και τους άκουσα να λένε " Τι θα ήμαστε εμείς πιο πίσω απο τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ" Ο Αγαθόπουλος απάντησε, έλα εντάξει μη φονάζεις, ήρθαν 1 ώρα πιο πριν αυτοί και μπήκαν μπροστά. Τότε οι δύο θείες πήγαν μπροστά και με τρεμάμενη τσιριχτή φωνή φώναξαν όταν καλεσαν τον ΣΥΡΙΖΑ να καλέσει το στεφάνι " ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ " Κάτι φώναξε μετά ο Υπέυθυνος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, δεν άκουσα ήμουν μακριά, αλλά ο κόσμος γέλασε... ΤΙΠΟΤΕ άλλο προκλητικό και προβοκατόρικο δεν έγινε στην εκδήλωση. Το ΚΚΕ δεν είπε τίποτα, ΔΗΜΑΡ το ίδιο Οι ΑΝ.ΕΛΛ το ίδιο, Η Χρυσή Αυγή έμεινε μακριά απο προκλήσεις και συνθήματα, σημαίες είχαν Ελληνικές και του Πόντου, όχι του κινήματος τους. Μπλούζες όμως Χ.Α φορούσαν, αν και θα τους καταλάβαινα έτσι και αλλιως καινα μη φορούσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. LazaridisL οπως λέμε Λαζαρίδης γραμματέας νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ ?

      Διαγραφή
    2. ακριβώς...τραβάς κάνα ζόρι...??

      Διαγραφή
    3. άμα απαντάς να απαντάς με το όνομά σου και μετά θα σου πω αν τραβάω κανένα ζόρι. απάντησε και θα σου κάνει άλλος επώνυμα κάνα δύο ερωτησεις δεν είναι δική μου αρμοδιότητα αυτό . άντε να σε δούμε με τετ α τετ ερωτήσεις πως τα πας .

      Διαγραφή
    4. Λαζαρίδη άμα απαντάς να απαντάς επώνυμα να βλέπουμε το ονοματάκι σου και μετά θα σου πούμε αν τραβάμε κανένα ζόρι.

      Διαγραφή
    5. ΝΑΙ ΡΕ, ΤΡΑΒΑΩ, ΤΙ ΘΕΣ?? ΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΑΥΤΟ

      Διαγραφή
    6. φωναζεις με Ω ανορθογραφε ξυλοκοπε

      Διαγραφή
    7. λαζαρίδη δεν μας ειπες ποιες ειναι οι θειες τελικα. γιατι απο μαγκια διαδυκτιου καλα πας απο απαντησεις ομως μηδεν.

      Διαγραφή
    8. "Περαστικά σας" της φώναξε, ήμουν δίπλα.. Και εκεί γελάσαμε όλοι..

      Διαγραφή
  7. ΑΡΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΈΡΑΤΕ ΠΟΙΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΘΕΙΕΣ . ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΑΝΕ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΗΦΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ. ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΔΕΝ ΝΩΜΙΖΩ ΝΑ ΒΓΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λαζαρίδη....για σημαία με ουράνιο τόξο είσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Διαβαζω ολα τα σχολια και καταληγω στο συμπερασμα οτι ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ μας κανει Τροικα. Οπως ειπε πριν περιπου 2.500 χρονια και ο Πλατωνας ''Η πολιτεια ειναι αυτη που ειναι και οι πολιτες της''. Καληνυχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Λαζαρίδης Λάζαρος ας κοιτάξει τα χάλια του πρώτα και μετά να κρίνει τον Σιαμπάνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ακομα με αποτυχημενους ασχολειστε βρε παιδια με τον ασημο Λαζαριδη

      Διαγραφή
  11. ΤΕΛΙΚΑ ΣΑΣ ΈΚΑΝΕ ΑΝΩ ΚΆΤΩ Ο ΣΙΑΜΠΑΝΗΣ.
    ΝΑ ΠΏ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΌΤΑΝΕ, ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΌΤΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. πρώτος μάγκας Ο Σαμπάνης..Από σερβιτόρος και τορναδόρος πολιτευτής ελληνικού κόμματος.ΑΘΑΝΑΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΤΩΝ ΑΚΡΩΝ.Από λαμόγια-υπερυπουργούς σε αγράμματους κ κοριτσάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και βεβαια ειναι μαγκας , επιτελους να μας εκπροσωπηση και καποιος που εχει και κανενα ενσημο στη ζωη του οχι σαν τους αλλους που δεν ξερουν που πεφτει η βιομηχανικη και μονο οταν ερθουν εκλογες μας θυμουνται. παρτους την μαγκια Σιαμπανη μην μασας κανεναν ειματε μαζι σου, τους ποναει η αληθεια .

      Διαγραφή
    2. το γεγονός ότι δημοσιεύει άρθρα που προφανώς δεν μπορεί μορφωτικά να τα υποστηρίξει δεν έχει σημασία για μένα.Ας εκλεγεί όμως πρώτα ,αμέσως τον θεωρούν 2-3 φίλοι του πολιτικό.Αν δεν κάνω λάθος ο καμμένος τον έκοψε από το ψηφοδέλτιο στις πρώτες εκλογές ( 6 ενδιαφερόμενοι κ μόνο ο Σιαμπάνης εκτός)

      Διαγραφή
    3. δηλαδη οποιος δεν εχει βγαλει πανεπηστιμιο στην αμερικη η στην αγγλια δεν ειναι μορφωμενος η δεν εχει 10 μεταπτηχιακα. Μηχανολογος είναι ο ανθρωπος, το οτι δουλευει απο μικρη ηλικια και σε εκδηλωσης και αυτο κακό ειναι για εσας δηλαδη ποιος πρεπει να ειναι πολιτικος καποιος που δεν εχει δουλεψει ποτε και ( σπουδαζε ) μεχρι τα 40. κριμα και νομιζα οτι ειχε ο κοσμος και λιγο μυαλο να καταλαβει οτι πρεπει να τελειωσουμε με τους επαγγελματιες πολιτικους και ανεργους ταυτοχρονα.

      εγω παντος θα ψυφηζα εναν ανθρωπο που η ζωη του και η δουλεια του είναι οπως και η δικη μου μηπως τελικα και καταλαβει καποιος τι περναμε.

      Διαγραφή
    4. Σε ποιο πολυτεχνείο σπούδασε κ είναι Μηχανολόγος στο Μετσόβειο;ΤΕΕ κ ΑΝ ΤΟ ΒΓΑΛΕ. Αν δεν μπορείς να κατανοήσεις στοιχειώδεις έννοιες πως θα νομοθετήσεις κ πως θα διαπραγματευτείς με την Τρόικα.ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΒΑΣΛΗ

      Διαγραφή
    5. και μετα λες τους αλλους αγραμματους δεν ξερεις ουτε τι ειναι μηχανολογος και τι μηχανολογος μηχανικος τενεκε ε τενεκε . τωρα πανε εσυ στα φιλαρακια σου να τους πεις ποσο εξυπνος είσαι.

      Διαγραφή
  13. Δεν απάντησα εγώ ως Ανώνυμος. Δεν ξέρω ποιες ήταν οι θείες, απλά ήταν με Αγαθόπουλο που τον ξέρω απο το Φαρμακείο του και κάτι άπλυτους και έναν πρεζέμπορα ΝΤΑΒΑΙ ΜΠΛΙΑΤ γνωστη μούρη στο κιλκίς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χωρίς να θέλω να σε θίξω ρε Λαζαρίδη αλλα δεν ξέρεις ως γραμματέας νομαρχιακής ποιοι καταθέτουν στεφάνη απο το κομμα σας . μετα απο την Αγαθοπούλου στην ιεραρχία είσαι εσυ . τον πατέρα της τον ξερεις μόνο απο το φαρμακείο σε εκδηλώσεις - συναντήσεις η οτιδήποτε άλλο κανετε σαν κόμμα δεν βρίσκεστε δεν μιλατε , ωραίες σχέσεις έχετε αναμεταξύ σας .

      όσο για τις θείες όπως είπες λες ψέματα γιατι καθόμουν ακριβώς δίπλα απο εκει που φώναζαν οι θείες, και οι δύο είναι πάρα πού γνωστές και στο κιλκίς και στο κόμμα σας άρα δεν υπάρχει περίπτωση να μην της ξέρεις. δεν θα πώ εγώ ποιες ήταν μαλλον δεν είναι δουλειά μου να το κάνω αλλα είναι κρίμα να μην μπορεί ολόκληρο κόμμα που έβγαλε βουλευτή να μην μπορεί να απαντήσει στην πρόκληση που σας έκανε, ένας όχι βουλευτής, αλλα ένας πολιτευτής, που απο ότι φαίνεται κάνει καλύτερη αντιπολίτευση απο όλους τους άλλους που για χρόνια είναι μέσα στα κομματα. που να ήταν και βουλευτης να είχε και 10 άτομα να τρέχουν γι αυτόν να παίρνει και κανένα 8.000 ευρώ τι θα έκανε τότε δηλαδή.

      Διαγραφή
    2. οι άπλυτοι και ο πρεζέμπορας ΝΤΑΒΑΙ ΜΠΛΙΑΤ όπως είπες που ήταν? γιατί θα μας τρελάνεις τελικά .

      Διαγραφή
    3. Μετά από επικοινωνία που είχαμε με το γραμματέα της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ ν. Κιλκίς Λάζαρο Λαζαρίδη, διευκρινίζουμε ότι όσα προαναφερθέντα σχόλια έχουν γραφεί εξ ονόματός του, δεν έχουν τη δική του υπογραφή και ότι ο ίδιος δήλωσε πλήρη άγνοια! Ενημερώνουμε επίσης ότι αν ο σχολιαστής εξακολουθήσει να εμφανίζεται ως γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, τα σχόλια του δεν θα δημοσιευθούν.

      Διαγραφή
  14. poia eisai mori loulou .etsi apla gia na gnoristoume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. h erotisi apef8inete ston kyrio matsko....rotao ego gia na ksero

      Διαγραφή
    2. Από την ώρα του κάθε σχολίου έπρεπε να καταλάβεις την χρονική σειρά! δεν είναι η σειρά που εμφανίζονται τα σχόλια..

      Διαγραφή
  15. εφόσον πήρατε τηλ, έπρεπε να κάνετε και μερικές ερωτησεις για να ξεδιαλύνουμε το όλο γεγονός. κατα τα άλλα έκανα μια σκέψη την οποία μπορεί να έκαναν και άλλοι, πως θα αντιμετωπιση ο ΣΥΡΙΖΑ όλους αυτούς που μας έχουν τρελάνει όλων αυτών τον καιρό όταν δεν μπορεί να δώσει απάντηση σε έναν πολιτευτή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. κοσμος δεν εχει να φαει και εσεις το βιολι σας . Βασιλακη ειναι δικαιωμα σου να τηες να φυγεις απο το εργοστασιο και να πας στο κοινοβουλιο μα κουλαρε και λιγο αδερφακι μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μάλλον εσάς χαλάει που σας κάνει άνω κάτω ο Σιαμπάνης, με λίγες μόνο φράσεις απο μία ηλεκτρονική σελίδα και δεν ξέρετε που να φύγετε, και άμα έχεις κάτι να πεις για το οτι δουλεύει στη βιομηχανική, να μας το πείς να καταλάβουν μερικοί βλάκες ποιά είναι η αποψή σας για όσους δουλευουν και ένα παραπάνω στη ΒΙΠΕ. Σας χαλάει δεν σας χαλάει αυτόν θα ψηφίσουμε να ξεβρωμισει ο τόπος απο κάτι γουρούνια σαν μερικούς μερικούς που τους χαλάει τα σχέδια για την μάσα που πέφτει τόσα χρόνια και δεν μιλάει κανένας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.