Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Σαμαράς: «Σταθεροποιήσαμε τη Χώρα»

Ο Πρωθυπουργός, κ. Αντώνης Σαμαράς, εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Σταθεροποιήσαμε τη Χώρα στην Ευρώπη και τώρα τη σταθεροποιούμε στον παγκόσμιο χάρτη. Ευκαιρίες, εξωστρέφεια και επενδύσεις. Έτσι πολεμάμε και έτσι θα νικήσουμε την ανεργία που είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του Τόπου. Ευχαριστώ πολύ».

2 σχόλια:

  1. ωπα μεσσηνιε παρτο αλλιως θα βρεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέγιστε "σταθεροποιητή":Το μεγαλύτερο πρόβλημα του τόπου είσαι εσύ, ο Βενιζέλος, ο Κουβέλης, ο Γιωργάκης και όλοι οι υπόλοιποι που ψηφίσατε τα μνημόνια. Εσείς, που δεν τολμήσατε να πείτε ούτε ένα "όχι", φέρατε την ανεργία, τις αυτοκτονίες, τη φτώχεια, εσείς κλέψατε το μέλλον των παιδιών μας, εσείς κλέψατε την αξιοπρέπειά μας. Έχετε επιδοθεί σε γενοκτονία. Αλλά μην ξεχνάτε αυτό που είπε ο Ποιητής: "Χρωστάτε και σε όσους ήρθαν, πέρασαν, θα 'ρθούνε, θα περάσουν. Κριτές, θα σας δικάσουν οι αγέννητοι, οι νεκροί".
    Νέμεσις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.