Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Πρόγραμμα τελέσεως θείων λειτουργιών της Μητρόπολης Γουμένισσας ενόψει των πανελληνίων εξετάσεων

Η Ιερά Μητρόπολις Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως & Πολυκάστρου ανακοινώνει το πρόγραμμα τελέσεως θείων λειτουργιών καθώς και Παρακλήσεων προς την Θεομήτορα ενόψει των πανελληνίων εξετάσεων της μαθητιώσας νεολαίας, για την εισαγωγή στις ανώτερες και ανώτατες Σχολές. 
Στο Πολύκαστρο, στον I. Nαό της Αγίας Τριάδος, την Κυριακή 12 Μαΐου 2013 στις 6 μ.μ. θα τελεσθεί από το Μητροπολίτη Αγιασμός με τμήμα του Τιμίου Ξύλου από το Σταυρό του Κυρίου και Παράκληση προς την Παναγία μας.

Στην Αξιούπολη την Τρίτη 14 Μαΐου στις 8 μ.μ. θα τελεσθεί ωσαύτως Αγιασμός και Παράκληση στον ιερό ναό της Παναγίας “Άξιον Εστι”. Στη συνέχεια η ενορία θα δεξιωθεί τους υποψηφίους στην αίθουσα του ιερού ναού.

Στον Ευρωπό την Τετάρτη 15 Μαΐου στις 6 μ.μ. θα τελεσθούν ο Αγιασμός και η Παράκληση.

Στις ιερές μονές Αγίου Ραφαήλ Γρίβας (καθημερινά από 6 έως 9 π.μ.) και Παναγίας Γουμένισσας (καθημερινά από 5 έως 8 π.μ.) θα τελούνται θείες λειτουργίες από τη Δευτέρα 13 Μαΐου και μέχρι πέρατος των εξετάσεων, εξαιρέτως για την υγεία, τη βοήθεια και το θείο φωτισμό των μαθητών και μαθητριών στη δοκιμασία των πανελληνίων εξετάσεων.

Η παρουσία των γονέων, καθώς και των υποψηφίων μαθητών στις λατρευτικές αυτές συνάξεις, με τη μνημόνευση των ονομάτων τους, θα αποτελέσει πολύτιμο εφόδιο πνευματικής ενίσχυσης στην προσπάθειά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.