Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Δασκάλα αρνείται να βραβευθεί από βουλευτή της ΝΔ και τον αποκαλεί προδότη

Ενταση επικράτησε σε εκδήλωση του δήμου Αμύνταιου στη Φλώρινα, όταν μια δασκάλα του Εβρου, η Χαρά Νικοπούλου που ήταν ένα από τα τιμώμενα πρόσωπα, αρνήθηκε να λάβει την τιμητική πλακέτα από τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στη Φλώρινα Στάθη Κωνσταντινίδη, λέγοντας: «Δεν μπορώ να πάρω μία πλακέτα από έναν βουλευτή που έχει υπογράψει το ΦΕΚ 240 που παραχωρεί την Εθνική κυριαρχία της Ελλάδας». 

Ο βουλευτής της ΝΔ «πάγωσε» και στη συνέχεια της απάντησε πως «αυτό θα το κρίνει η ιστορία», ενώ όπως αναφέρει το eperiskopio, ο κ. Κωνσταντινίδης την αποκάλεσε «χρυσαυγίτισα».

Στη συνέχεια όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η κυρία Νικοπούλου μίλησε και στον πρώην υπουργό Αμυνας και αρχηγό ΓΕΣ, Στρατηγό Φράγκο Φραγκούλη, λέγοντάς του χαρακτηριστικά: «Ρίχτηκε πάνω μου όλη η Τουρκιά, ε, όχι και οι δικοί μας».


iefimerida.gr

6 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ στην ΕΛΛΗΝΙΔΑ Δασκάλα!
    Ας παραδειγματίζονται πρόσωπα και φορείς που σε κάθε εκδήλωση προσκαλούν αυτούς που ξεπούλησαν την Ελλάδα και τους Έλληνες. Αυτούς που κυβερνούν με πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου (ζήτω η δημοκρατία μας!!!). Αυτούς που αμαυρώνουν με την παρουσία τους κάθε εκδήλωση. Αντί να τους περιφρονούν και να τους γυρίζουν την πλάτη.
    Και για να θυμίσω: Στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως, με αριθμό 240, αναφέρεται ρητά ότι η Τρόικα αποκτά δικαίωμα κατάσχεσης κάθε εθνικού περιουσιακού στοιχείου, χωρίς εξαιρέσεις, βάσει της δανειακής σύμβασης. Δεν εξαιρείται τίποτα από την κατάσχεση σε περίπτωση που η χώρα δεν εκπληρώσει υποχρεώσεις, ούτε λόγω εθνικής κυριαρχίας, ούτε για οποιονδήποτε άλλο λόγο.
    «Ούτε το δικαιούχο κράτος μέλος, ούτε η Τράπεζα της Ελλάδος, ούτε κανένα από τα αντίστοιχα περιουσιακά τους στοιχεία εξαιρούνται, λόγω εθνικής κυριαρχίας ή για άλλο λόγο, της δικαιοδοσίας, κατάσχεσης-συντηρητικής ή αναγκαστικής εκτέλεσης σε σχέση με οποιοδήποτε ένδικο βοήθημα ή διαδικασία σχετικά με τη σύμβαση τροποποίησης» είναι η ακριβής διατύπωση, όπως δημοσιεύτηκε στο προαναφερόμενο ΦΕΚ.
    Να τον χαιρόμαστε το βουλευτή μας που τα ψήφισε όλα αυτά: το "ναισεόλα" Γεωργαντά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο στην εθνικιστρια δασκαλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για όσους δεν γνωρίζουν: η Χαρά ήταν για χρόνια δασκάλα στο Δέρειο του Έβρου (χωριό Πομάκων) και την μετακίνησε "υποχρεωτικά" ο Γιωργάκης (ο γνωστός ΓΑΠ, ΓΑΒ-ΓΑΒ!) για να κάνει το χατίρι του Ερντογάν.
    Η εθνική προδοσία σε όλο της το μεγαλείο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μία γυναίκα που θα ζήλευε το θάρρος της ο κάθε Έλληνας Πατριώτης
    Ξυλοκοπήθηκε. Την έσπασαν το χέρι. Την κυνήγησαν όσο ανέναν άλλο εκπαιδευτικό. Τίποτε δεν την φόβησε.
    Το μεγαλείο της Ελληνίδας.
    Μπράβο ΚΥΡΙΑ Νικοπούλου.
    Από Κιλκίς με πολύ αγάπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΑ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΤΗΣ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΟΛΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΜΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ,ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ" ΟΥΤΕ ΤΟΝ "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ-ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ" ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΕΙΣΤΑΤΑΙ.ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΡΟΚΙΝΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ "ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ" ΜΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΗΞΕΡΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μπραβο δασκαλα με κοτσια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.