Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς: « Μην οδηγείτε όταν πιείτε»

«Σύμφωνα με έρευνες οι περισσότερες παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. γίνονται λόγω πρότερης κατανάλωσης αλκοόλ από τους οδηγούς. Οι Έλληνες φαίνεται να γνωρίζουν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας αλλά να μην τον τηρούν κατά γράμμα. 
Η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς βρέθηκε στα φανάρια της 21ης Ιουνίου, στο ύψος της οδού 25ης Μαρτίου, την Κυριακή του Πάσχα με σκοπό να περάσει το μήνυμα ˝Μην οδηγείτε όταν πιείτε˝. Για ακόμη μια φορά η νεολαία της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς θέλησε να περάσει το κοινωνικό μήνυμα της ασφαλούς οδήγησης στους συμπολίτες μας καθώς και σε όλους όσους εκείνη την ημέρα πηγαίνουν στα χωριά τους για να περάσουν οικογενειακά τις γιορτινές μέρες.

Για τη δράση αυτή, τα παιδιά της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς μοίρασαν συμβολικά γαλάζια αυγά με το μήνυμα «Για να μη γίνει το αυγό κόκκινο, μην οδηγείτε όταν πιείτε». Οι οδηγοί ανταποκρίθηκαν θετικά στη κίνηση αυτή και τους ευχαριστούμε πολύ.»




7 σχόλια:

  1. "για την δραση αυτη"...σιγα μην κουραστειτε μοσχαναθρεμενα της ΟΝΝΕΔ(ακομα δεν διαλυθηκε;)χα,χα,χα....μας κανετε και γελαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακόμη δεν διαλυθήκαμε και όσο υπάρχουν άνθρωποι σαν και εσάς ΔΕΝ θα τα κάνουμε. Χαρά μας να σας προσφέρουμε ψυχαγωγία. Είναι και αυτό κάτι... Συνεχίστε να μας κρίνετε τόσο αντικειμενικά. Δεν πρόκειται να σας κάνουμε τη χάρη να γίνουμε σαν και εσάς. Εμείς μιλάμε επώνυμα και με δράσεις. Εσείς ;

      Διαγραφή
  2. Η οδήγηση μετά το ποτό είναι ένα σαφέστατο κοινωνικό πρόβλημα και κανείς δεν δικαιούται να κατακρίνει μια τέτοια καλή πράξη. Οποιαδήποτε πρωτοβουλία ενάντια στο φαινόμενο αυτό είναι ευπρόσδεκτη και καθένας κάνει ότι μπορεί από την πλευρά του. Η μεν οννεδ μοιράζει αυγουλάκια, η δε κυβέρνηση της ΝΔ αυξάνει τα τέλη κυκλοφορίας, ώστε να μην οδηγεί κανείς αυτοκίνητο. Οι ενέργειες αυτές αποτελούν υπόδειγμα συντονισμένης κοινωνικής πολιτικής. Συγχαρητήρια παιδιά!! Συνεχίστε τον αγώνα, μέχρι να μην οδηγάει κανείς αυτοκίνητο και μη δίνετε σημασία σε όσους σας ειρωνεύονται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχετε δίκαιο. Θα έπρεπε η κυβέρνηση να μειώσει τα τέλη κυκλοφορίας στα αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού και πολυτέλειας γιατί είναι πιο ασφαλή και να αυξήσει τα τέλη στα παλιά ρυπογόνα αυτοκίνητα. Έτσι όλο και περισσότεροι θα αγόραζαν τέτοια αυτοκίνητα και δε θα γινόταν δυστυχήματα καθώς θα ήταν πιο ασφαλείς και θα μπορούσαν να πουλάνε μούρη...τζάμπα! Άσχετα αν δεν είχαν να φάνε. Ευχαριστούμε για την επιβράβευση. Να είστε σίγουροι ότι θα συνεχίσουμε, μέχρι αυτοί που μας ειρωνεύονται να μπορούν να κάνουν και κάτι παραπάνω από αυτό :)

      Διαγραφή
  3. Ακόμα υπάρχει οννεδ και στηρίζει το σαβουροκόμμα της διαπλοκής που μαζί με τα άλλα ξεπούλησε τη χώρα,και μετά περιμένουμε να αλλάξουμε μυαλά σαυτή τη πόλη και στην κοινωνία γενικά.Ασχολούνται με ανδια΄φεροντα θέματα τη ώρα που ο κόσμος δεν έχει να φάει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βεβαίως και υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει. Είμαστε οι εκπρόσωποι της νεολαίας στη παράταξη μας και όχι οι εκπρόσωποι της παράταξης στη νεολαία. Επίσης ως μικρότεροι θα σας προτρέπαμε να μην περιμένετε να αλλάξουν κάποιοι μυαλά αλλά να κάνετε κάτι για να γίνει αυτό. Μην περιμένετε από τους άλλους. Είναι λάθος.-

      Διαγραφή
  4. Άσε μας ΟΝΝΕΔ κουκλίτσα μου που απαντάς και σε κάθε σχόλιο. Ασκήσεις ρητορικής πρακτικής από ανερχόμενους χαζοπολιτικάντηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.