Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Βράβευση αστυνομικών αρχών νομού Κιλκίς από τον δήμο Παιονίας

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς : συγκεκριμένα, το Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς σε συνεργασία με την Ειδική Ομάδα Ασφαλείας Παιονίας εξάρθρωσαν διεθνή εγκληματική οργάνωση που δρούσε στη Θεσσαλονίκη και ενέχεται στην παραχάραξη και κυκλοφορία ιδιαίτερα μεγάλου αριθμού πλαστών χαρτονομισμάτων.
Οι Αστυνομικές Αρχές του Κιλκίς, με συντονισμένες ενέργειες, μετά από παρακολούθηση μηνών, συνέλαβαν τα μέλη του κυκλώματος και κατέσχεσαν περίπου 6 εκ. αμερικανικά δολάρια, μήτρες και χαρτί για την παρασκευή των πλαστών χαρτονομισμάτων. Από τη Ιντερπόλ θεωρείται μία από τις δύο μεγαλύτερες υποθέσεις παραχάραξης διεθνώς, γεγονός που καταδεικνύει τη σημαντικότητα της επιχειρησιακής ετοιμότητας και αποτελεσματικότητας των τοπικών αρχών ασφαλείας.

Για την τεράστια επιτυχία τους και γενικά για την προσφορά τους στη διατήρηση της τάξης και της δημόσιας ασφάλειας στην περιοχή της Παιονίας και του ευρύτερου Νομού, την Τετάρτη 29 Μαΐου 2013, τιμήθηκαν από το Δήμαρχο Παιονίας ο Αστυνομικός Διευθυντής Κιλκίς κ. Αντώνιος Λιάππης, ο Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς κ. Αθανάσιος Σωτηρόπουλος, και φυσικά τα μέλη της Ειδικής Ομάδας Ασφαλείας Παιονίας Αρχιφύλακας κ. Κ. Μπάμπος και οι Υπαρχιφύλακες κ. Ν. Τσάκος, Π. Πετρίδης, Γ, Γέγας, Β. Ελμακλής, Β. Τσόνογλου και Γ. Μπακάλης.

Ο δήμαρχος παρέδωσε τιμητικές πλακέτες ανδρείας και συνεχάρη τους αστυνομικούς για την προσπάθειά τους, τονίζοντας πως τέτοιες ενέργειες ενισχύουν το κοινό αίσθημα ασφαλείας ειδικά σε μια ακριτική περιοχή όπως η Παιονία. Οι αστυνομικοί με τη σειρά τους ευχαρίστησαν το Δήμο για την μεγάλη τιμή και τη βράβευση με τη δέσμευση πως θα συνεχίσουν να εκτελούν το καθήκον τους με ζήλο και αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συνδημότες τους.




2 σχόλια:

  1. συχαρητήρια στα παιδιά για το δύσκολο έργο τους
    που θέτουν την ζωή τους σε κίνδυνο κάθε μέρα

    takisote

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οπου γλέντι ο Κουλίνας εκεί.Γλείφτες μια ζωή χωρίς να ενδιαφέρονται για τον τόπο,έχουν καταντήσει την Παιονία "Πεονία"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.