Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Ο Κιλτίδης μιλά σε εκδήλωση με θέμα "Η Ελλάδα στη νέα πραγματικότητα"

Οι «Δεσμοί Ελλήνων» και η «Πρωτοβουλία Συνέχειας και Προοπτικής» σας καλούν στην Ημερίδα με θέμα "Η Ελλάδα στη νέα πραγματικότητα" που διοργανώνουν την Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2013 και ώρα 20.00 στην αίθουσα διαλέξεων της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών.
Εισηγητές:
- Σπύρος Λίτσας, επ. καθηγητής Θεωρίας Διεθνών Σχέσεων Πανεπιστημίου «Μακεδονία»
- Διονύσης Χιόνης, καθηγητής Οικονομικών Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης
- Κώστας Κιλτίδης, ιατρός, πρ. βουλευτής/υφυπουργός- Συντονιστής: Γιάννης Κουριαννίδης
Θα επακολουθήσει συζήτηση

2 σχόλια:

  1. Αναμένω με ενΔΙΑφέρον τον κύριο Κιλτίδη στην ομιλία, ελπίζω και στην ομολογία,την παραδοχή και την συνυπευθυνότητα όλων των πολιτικών, για την Ελλάδα στην νέα πραγματικό-ΗΤΤΑ που μας οδήγησαν όλοι τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λάθος κάνει ο κύριος αυτός η Ελλάδα όχι στη νέα πραγματικότητα αλλά στο ολοκληροτικό ξεπούλημα που μέσα σε όλους που συνέβαλαν και συμβάλουν είναι και η πάρτυ του.Γλείψανε γλείψανε τον κόσμο και νομίζουν κάποιοι έγιναν με ένα κολοβουλευτηλίκη.Ντροπή μηδέν κ ιεσύ λαέ αποχαυνώσου και κοιμήσου ακόμα πόσο μάλλον στο Κιλκιστάν με όλα αυτά τα μη τα χαρακτηρίσω πώς,ανδρίκελα κλέβουν το τόπο σου και τη ζωή σου.Σε κοπανάνε και τη χρυση αυγή ότι τάχα είναι αντίθετι μαυτούς κι εσύ κοιμήσου ακόμα πιο βαθιά γιαν α ξυπνήσεις άυριο σε άλλη χώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.