Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Εξειδικευμένα προγράμματα Διαιτολογίας από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ

Τα πιο εξελιγμένα προγράμματα σπουδών πάνω σε εξειδικευμένους τομείς της διατολογίας παρουσιάζει το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ, πρωτοπορώντας για μια ακόμη φορά στο χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης. 
Μέσα στο Μάιο θα πραγματοποιηθεί η έναρξη στα προγράμματα Hair Nutrition Therapy Seminars, Sports Nutrition Seminars και Σεμινάρια Παιδικής Διατροφής. Στόχος των σεμιναρίων αυτών είναι η μέγιστη επαγγελματική εξειδίκευση πάνω στον κλάδο της διαιτολογίας και της διατροφολογίας.

Συγκεκριμένα το Sports Nutrition έχει συνολική διάρκεια 20 ώρες, και το πρόγραμμά του περιλαμβάνει ενότητες όπως ενεργειακό ισοζύγιο και ενεργειακές ανάγκες αθλητών, θρεπτική κατάσταση αθλητών, ανάγκες αθλούμενων σε υγρά, διατροφικές ιδιαιτερότητες και συστάσεις για κάθε άθλημα, εργογόνα βοηθήματα και συμπληρώματα διατροφής, διατροφή πριν και μετά τον αγώνα, σχεδιασμός ειδικών διαιτολογίων ανά άθλημα.

Τα Hair Nutrition Therapy Seminars προσφέρουν μέσα σε 20 ώρες εξειδικευμένες γνώσεις για την επίδραση των διατροφικών συνηθειών και της καλλυντικής περιποίησης στην υγιή εμφάνιση των μαλλιών. Στο πλαίσιο του σεμιναρίου διδάσκονται τρόφιμα-ουσίες που συμβάλουν στην αναδόμηση της τρίχας, μάσκες με φυτικά προϊόντα για την αναδόμηση της τρίχας και για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης, ειδική διατροφή για την καταπολέμηση της τριχόπτωσης, χρήση ειδικών προϊόντων και τροφίμων στα μαλλιά και παρουσίαση προγράμματος yoga/pilates (μέθοδοι χαλάρωσης για καλύτερη κυκλοφορία του αίματος στο τριχωτό της κεφαλής).

Το πρόγραμμα των σεμιναρίων Παιδικής Διατροφής ολοκληρώνεται μέσα σε 15 ώρες, και περιλαμβάνει σχεδιασμό διαιτολογίου για σωματική και πνευματική ανάπτυξη του παιδιού, εκτίμηση σωματομετρικών χαρακτηριστικών στην παιδική ηλικία, διαιτολόγιο για παχύσαρκα παιδιά, διαιτολόγιο και συμπεριφορική θεραπεία εφήβου, διατροφικές ιδιαιτερότητες για τον αθλητισμό στην παιδική ηλικία.

Τα προγράμματα αυτά απευθύνονται σε φοιτητές ΑΕΙ και ΤΕΙ καθώς και σε επαγγελματίες της Διατροφής, που επιθυμούν επαγγελματική εξειδίκευση. Ιδιαίτερα για τους φοιτητές ΑΕΙ, ΤΕΙ καθώς και για τους κατόχους κάρτας ανεργίας και για τα μέλη πολύτεκνων οικογενειών ισχύουν ειδικές προνομιακές τιμές, ενώ για ενδιαφερόμενους εκτός Θεσσαλονίκης, προσφέρεται και η δυνατότητα Distance Learning. Οι συμμετέχοντες εφόσον το επιθυμούν, έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το εμπλουτισμένο πρόγραμμα που περιλαμβάνει τη Βρετανική Πιστοποίηση NCFE.

Τα παραπάνω προγράμματα πραγματοποιούνται στα σύγχρονα και πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, με εισηγητές εξειδικευμένους επαγγελματίες. Το πτυχίο που παρέχει το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ είναι πλήρως αναγνωρισμένο από την αγορά εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα Διατροφολογίας:
2310552406, Βαλαωρίτου 9, keas@xinis.net, www.keasxini.edu.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.