Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Ξεκινούν οι εργασίες ενοποίησης του Δημοτικού Κήπου και Πάρκου Κιλκίς

Από το Δήμο Κιλκίς ανακοινώνεται ότι την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινούν οι εργασίες ενοποίησης του Δημοτικού Κήπου και Πάρκου, στο πλαίσιο του έργου “ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ - ΚΗΠΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ”. 
Κατά την εκτέλεση των εργασιών, και καθώς το έργο προβλέπει ενοποίηση των οικοδομικών τετραγώνων των πάρκων και κατάργηση του τμήματος της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου που τα διαπερνά, στην περιοχή θα ισχύσουν νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Ειδικότερα, η Βενιζέλου θα κλείσει μεταξύ των οδών Αγ. Γεωργίου και Μητρ. Χαρίτωνος και η κίνηση των οχημάτων θα γίνεται από τους παράπλευρους δρόμους. 

Η δημοτική αρχή Κιλκίς ζητεί την κατανόηση των δημοτών, καθώς επίσης και των οδηγών για όσο καιρό διαρκέσουν οι εργασίες, τονίζοντας παράλληλα ότι με την ολοκλήρωση του έργου, η φυσιογνωμία του κέντρου της πόλης θα αλλάξει άρδην, η περιοχή θα αναβαθμιστεί αισθητά και οι δημότες θα αποκτήσουν έναν νέο σύγχρονο χώρο αναψυχής.


14 σχόλια:

  1. την κορδελα ποιος θα την κ....
    μπαλασκας
    κολοτσιος
    γιανακουλα
    γιανοπουλος
    ηηηηη
    παπαδοπουλος κωστακης υπ βουλ.ν κιλκις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τηνκορδελα η γιαννακουλα ζιουτα λαος νεα δημοκρατια θακοψει με βοηθο τον βαγγελη και ο περι θα κλεισει την παρασταση με ΜΙΑ ΜΠΙΡΙΜΠΑ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΠΙΡΙΜΠΑΚΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΛΑ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΟΧΨΙ Ο ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ.ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ ΓΡΑΦΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΛΕΩ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΑΚΟΥΜΕ

      Διαγραφή
  2. gianakoyla logo ........ xaxaxxaxaxax
    kai o papdopoylos 8a krataei to psalidi o kolotsios ton disko o gianopoylos den 8a paei kai mpalaskas 8a pezei mpirimpa are kakomiro kilkistan...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια βλακεία και μισή τσιμεντοστάν και πάλι δηλαδή.Αυτούς τους παπατζίδες ανεχόμαστε για την τοπική αυτοδιοίκηση καλά να πάθουμε ακόμα κι εμείς που ποτέ δεν τους ψηφίσαμε...Ντροπή για την πόλη όλοι τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όπως πάει το έργο, την κορδέλα θα την κόψει ο επόμενος δήμαρχος και δεν θάναι κανένας από τους παραπάνω. Δήμαρχος έκπληξη δηλαδή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΕς ΝΑ ΠΕΙς? Ο ΤΖΙΝ ΤΟΝΙΚ?

      Διαγραφή
    2. εχεις κανενα ονομα στο μυαλο σου

      Διαγραφή
    3. ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝΙΚΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΞΕΦΥΓΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΙΝΕΙ ΑΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΙΡΙΜΠΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΛΟ

      Διαγραφή
  5. ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΒΑΛΕ ΝΑ ΒΑΡΕΣΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΑ
    '

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η δηθεν μεταφυτευση των δεντρων ηταν μουφα αφου κανενα σχεδον δεν αντεξε και τα περισσοτερα ξεραθηκαν. επισης πολυ τσιμεντο επεσε μεσα.. ειμαι περιεργος να δω την τελικη μορφη...παντως αν μη τι αλλο το παρκο μια χαρα ηταν. θα μπορουσαν να πεσουν χρηματα σε κατι πιο επειγον οπως οι διδυμες καπναποθηκες που ρημαζουν η το κτιριακι της υδρευσης στην πλατεια δημαρχειου που ηδη πεφτουν σουβαδες και ειναι επικινδυνο για τους περαστικους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ πιστεύω ότι με την εναέρια γέφυρα που θα κάνουν πάνω από την πόλη θα διευκολύνουν πολύ την κίνηση πρός τα Κρούσσια γιατί με τόσους τουρίστες γίνεται χαμός και δεν θα υπήρχε άλλη λύση.Μια άλλη λύση είναι ο Μπαλάσκας αντί να πίνει μπύρες στα καφενεία να πάρει καμία σκούπα και να βοηθήσει στην καθαριότητα της πόλης γιατί έχει βουλιάξει από σκουπίδια όλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. kouiz.........
    posa 45aria 8a kostisi to parko
    opoios to brei 8a kopsi thn kordela

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΥΡΙΕ ΠΕΡΠΕΡΙΔΗ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ 45ΑΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΑΝΤΑ. ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΕΔΩΔΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΦΑΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΟΛΟΙ ΟΠΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΜΕ 45ΑΡΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΑΛΛΑ ΒΟΥΒΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΓΛΥΦΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΟΣΤΟ

      Διαγραφή
  9. Το καλό πανηγύρι θα αρχίσει τώρα που θα κλείσει η Βενιζέλου. Κυκλοφοριακό κομφούζιο αλλά δεν πειράζει θα έχουμε ένα πάρκο στολίδι και κόσμημα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.