Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

«Πράσινο φως» για 4.413 προσλήψεις σε 176 δήμους

Θέσεις για το Δήμο Κιλκίς 20
Θέσεις για το Δήμο Παιονίας 39
Το πράσινο φως για την πρόσληψη 4.413 συμβασιούχων δίδεται σε 176 δήμους όλης της χώρας με Κοινή Υπουργική Απόφαση που δημοσιεύθηκε χθες και υπογράφεται από τους υπουργούς Ε. Στυλιανίδη, Α. Μανιτάκη και Χ. Σταϊκούρα.

Οι σχετικές θέσεις εγκρίνονται για το έτος 2013 και Σύμφωνα με την απόφαση οι συμβάσεις που θα συναφθούν αφορούν στο προσωπικό με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα (καθαριότητα, πράσινο κλπ) των ΟΤΑ α΄ βαθμού και θα είναι για χρονικό διάστημα έως οκτώ μήνες.

Το κόστος των συγκεκριμένων προσλήψεων ανέρχεται στα 41,3 εκατ. ευρώ και θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου από τους ίδιους του δήμους.

Δείτε την κατανομή ανά δήμο ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.