Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

"Τρεις" του Τομ Τίκβερ από την Κινηματογραφική Λέσχη Κιλκίς

Υπόθεση της ταινίας:
Η Χάνα και ο Σιμόν είναι ζευγάρι για 20 χρόνια. Ζουν στο Βερολίνο, και είναι απόλυτα μοντέρνοι, ώριμοι, καλλιεργημένοι και προσγειωμένοι. Δεν έχουν παιδιά. Σχέσεις, παιδιά, συμβίωση, αποβολή, φυγή κι επιστροφή: αυτή η σχέση τα πέρασε όλα, και δεν έχει πολλά να προσβλέπει για το μέλλον. Μέχρι που και οι δύο, χωρίς να ξέρει ο ένας για τον άλλο, ερωτεύονται τον ίδιο άντρα, τον Άνταμ. Τραγική κωμωδία ενός ζευγαριού που ερωτεύεται τυχαία τον ίδιο άνδρα. Κατάλληλη από 12 ετών 

Ο Τομ Τίκβερ γεννήθηκε στις 23 Μαΐου, του 1965 στη Γερμανία. Από πολύ μικρός, ανακάλυψε την αγάπη του για τον κινηματογράφο και δούλεψε σε αμέτρητες κινηματογραφικές αίθουσες ως προγραμματιστής, πριν κάνει το ντεμπούτο του ως σκηνοθέτης με το DEADLY MARIA το 1993. Συνέχισε την καριέρα του με τα WINTER SLEEPERS (1997), Τρέξε Λόλα Τρέξε (RUN LOLA RUN) (1998), Η πριγκίπισσα και ο πολεμιστής (THE PRINCESS AND THE WARRIOR )(2000), και Το Άρωμα: Η ιστορία ενός δολοφόνου (PERFUME: THE STORY OF A MURDERER) (2006). Το 2009, η ταινία του Η Διεθνής (THE INTERNATIONAL), ήταν η ταινία έναρξης για το φεστιβάλ Βερολίνου. H πιο πρόσφατη δουλειά του είναι η ταινία cloud atlas (2012) σε συνεργασία με τους αδερφούς Wachowski του Matrix

Κατά τη διάρκεια της προβολής θα λειτουργεί χώρος με χαριστικά αντικείμενα: φέρτε ό,τι δε χρειάζεστε και πάρτε αυτό που θέλετε χωρίς κανένα κόστος…!

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΙΛΚΙΣ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΥΠΟΤΙΤΛΙΣΜΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.