Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Η συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας κ. Αθηνά Τσιρίκα στο Δημοτικό Σχολείο Χέρσου

Με την επίσκεψη της συγγραφέα από το Κιλκίς κ. Αθηνάς Τσιρίκα την ημέρα της ετήσιας γιορτής του παιδικού βιβλίου (2 Απριλίου, ημέρα γέννησης Χ.Κ. Άντερσεν) συνεχίστηκαν στο Σχολείο μας οι εκδηλώσεις με το γενικότερο τίτλο «ημέρες λογοτεχνίας» για την προώθηση της φιλαναγνωσίας (ήδη παράλληλα υπάρχει έκθεση εξωσχολικού παιδικού βιβλίου ενώ εξελίσσεται και ο διαγωνισμός συγγραφής πρωτότυπου παραμυθιού από τα παιδιά όλο τον Απρίλη).
Η κ. Αθηνά συνάντησε τα παιδιά μας -που αγάπησαν τα βιβλία της και τα παρουσίασαν με τρόπο ξεχωριστό- γνωρίστηκε και συζήτησε μαζί τους ενώ δεν παρέλειψε και την τέχνη του παραμυθιού: διάβασε ιστορίες για πεταλούδες στα μικρά (Α, Β και Γ) και νεράιδες που δεν αγαπούν τα ...μεταλλεία χρυσού στα μεγάλα (Δ, Ε και ΣΤ)!

Πραγματικά ένα όμορφο λογοτεχνικό πρωινό, Αθηνά και του χρόνου στο Χέρσο...!!!

Για ακόμη περισσότερα όνειρα και ταξίδια με βιβλία-πόρτες σε έναν καλύτερο κόσμο...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.