Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Σχολικό πρωτάθλημα Λυκείων Ποδοσφαίρου, Καλαθοσφαίρισης

Την Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013, στο Δημοτικό στάδιο του Πολυκάστρου διεξήχθησαν οι τελικοί αγώνες ποδοσφαίρου μαθητών και μαθητριών στα πλαίσια του σχολικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου των ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Ν. Κιλκίς που διοργανώνει η Ο.Ε.Σ.Α. του νομού. 
Στην τελική αναμέτρηση των μαθητριών επικράτησε το 2ο ΓΕ.Λ. Κιλκίς του ΓΕ.Λ. Πολυκάστρου με σκορ 4-1 και στην τελική αναμέτρηση των μαθητών επικράτησε το 1ο ΓΕ.Λ. Κιλκίς του ΓΕ.Λ. Πολυκάστρου με σκορ 3-0.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς όλοι οι αγώνες είναι νοκ άουτ.

Οι μαθήτριες του2ο ΓΕ.Λ.Κιλκίς για να φθάσουν στον τελικό αγώνα της Α΄ φάσης, αντιμετώπισαν και κέρδισαν το 1ο ΕΠΑ.Λ. Κιλκίς με 6-0

Οι μαθητές του 1ο ΓΕ.Λ. Κιλκίς για να φθάσουν στον τελικό αγώνα της Α΄ φάσης, αντιμετώπισαν και κέρδισαν το παρακάτω Λύκεια:
Το ΓΕ.Λ. Χέρσου με 6-0
Το 2ο ΕΠΑ.Λ. Κιλκίς με 2-1
Το 1ο ΓΕ.Λ. Κιλκίς με 3-0

Διαιτητές των παραπάνω αγώνων ήταν οι Καθηγητής Φυσικής Αγωγής Φώτιος Παρπόρης και Μπαξεβάνης Πασχάλης αντίστοιχα.

Την Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2013, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δ.Α.Κ. Κιλκίς διεξήχθησαν οι τελικοί αγώνες καλαθοσφαίρισης μαθητών και μαθητριών στα πλαίσια του σχολικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Ν. Κιλκίς που διοργανώνει η Ο.Ε.Σ.Α. του νομού.

Στην τελική αναμέτρηση των μαθητριών επικράτησε το 1ο ΓΕ.Λ Κιλκίς του 2ου ΓΕ.Λ. Κιλκίς με τελικό αποτέλεσμα αγώνα 27-25 και στην τελική αναμέτρηση των μαθητών επικράτησε το 2ο ΓΕ.Λ. Κιλκίς του ΓΕ.Λ. Πολυκάστρου με τελικό αποτέλεσμα αγώνα 45-39.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς όλοι οι αγώνες είναι νοκ άουτ.

Οι μαθήτριες του 1ο ΓΕ.Λ. Κιλκίς έπαιξαν μόνο ένα αγώνα με το 2ο ΓΕ.Λ. Κιλκίς

Οι μαθητές του 2ου ΓΕ.Λ. Κιλκίς για να φθάσουν στον τελικό αγώνα της Α΄ φάσης, αντιμετώπισαν και κέρδισαν το παρακάτω Λύκεια:
Το 1ο ΓΕ.Λ. Κιλκίς με 36-44

Διαιτητές των παραπάνω αγώνων ήταν οι Καθηγήτριες Φυσικής Αγωγής Μυστλιάδου Αθηνά και Τεχλικίδου Ελένη.

Οι πρωταθλήτριες ομάδες του νομού μας συνεχίζουν στη Β’ φάση των σχολικού πρωταθλήματος. Θα αγωνιστούν στο Κιλκίς την Τρίτη 26 και την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου, για την Καλαθοσφαίριση και το Ποδόσφαιρο αντίστοιχα, με τις πρωταθλήτριες ομάδες της Δυτικής Θεσσαλονίκης και στόχο την πρόκριση στον επόμενο γύρο του πρωταθλήματος.

Τους αγώνες παρακολούθησαν ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Κιλκίς και Πρόεδρος της Ο.Ε.Σ.Α. Ν. Κιλκίς κ. Γεώργιος Κωνσταντινίδης, ο Σχολικός Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής, κ. Απόστολος Ντάνης, Διευθυντές των σχολείων και η Υπεύθυνη Φυσικής Αγωγής, κα Μαρία Συμεωνίδου, η οποία ως Α’ Αντιπρόεδρος της Ο.Ε.Σ.Α, με την ομάδα Φυσικής Αγωγής της Διεύθυνσης, έχει την ευθύνη διοργάνωσης των σχολικών πρωταθλημάτων.

Ο Διευθυντής συγχαίρει όλους τους μαθητές-αθλητές που συμμετείχαν στους αγώνες, για την ευπρεπή προσπάθειά τους, την αγωνιστικότητα, το ήθος και τη συμπεριφορά τους.

Τέλος, ως Ο.Ε.Σ.Α. Ν. Κιλκίς εκφράζουμε τις θερμότατες ευχαριστίες μας προς τους αρμοδίους σε θέματα αθλητισμού του Δήμου Κιλκίς και του Δήμου Παιονίας για την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημά μας για παραχώρηση των κλειστών Γυμναστηρίων και των Δημοτικών Σταδίων της περιοχής τους, προκειμένου να διεξαχθούν τα ανωτέρω σχολικά πρωταθλήματα.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.