Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Ξεφάντωσαν οι Κιλκισιώτες της Αθήνας στον ετήσιο χορό τους

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Συλλόγου στο κοσμικό κέντρο διασκέδασης «TO ΑΚΡΩΤΗΡΙ» την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, το μεσημέρι. Η επιλογή του συγκεκριμένου κέντρου διασκέδασης ήταν πράγματι μια εξαιρετική επιλογή. Ένα άριστο και καλά οργανωμένο κέντρο διασκέδασης με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, που είχε επικεφαλής τον γνωστό λαϊκό τραγουδιστή Γιαννούλη. 
Μεγάλος αριθμός συμπατριωτών και φίλων ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του συλλόγου για συμμετοχή στον ετήσιο χορό, παρά τις μεγάλες οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

Η συμμετοχή ξεπέρασε τις προβλέψεις των μελών του Δ.Σ. Γεγονός που ενθουσίασε τους διοργανωτές.

Μέσα σε μία ατμόσφαιρα χαράς και κεφιού και αφού χρειάσθηκε να σταματήσει για λίγο η ορχήστρα του κέντρου το πρόγραμμά της, στη εξέδρα ανέβηκε ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Β. Κωνσταντινίδης, χαιρέτισε του καλεσμένους εκ μέρους του Δ.Σ., τους ευχαρίστησε για την συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις του Συλλόγου, ανήγγειλε τους επίσημα παριστάμενους, αναφέρθηκε ονομαστικά σε κάθε ένα επίσημο προσκεκλημένο ξεχωριστά και ευχήθηκε καλή διασκέδαση σε όλους. Τους ενημέρωσε για την λαχειοφόρο αγορά και τα δώρα που θα κληρωθούν. 

Κατόπιν διάβασε όλα τα μηνύματα που εστάλησαν και γνωστοποίησε το πρόγραμμα διασκέδασης.

Η συνέχεια ήταν πρωτόγνωρη. Συνοδεία της πολυμελούς ορχήστρας του καταστήματος οι κιλκισιώτες γλέντησαν μέχρι αργά το απόγευμα.

Το γλέντι άναψε κυριολεκτικά όταν στη πίστα ανέβηκε ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής Γιαννούλης.



Αλλά αυτό που κυριολεκτικά τους ξεσήκωσε ήταν όταν το ποντιακό συγκρότημα πείρε την θέση του στην πίστα. Στο άκουσμα του ήχου της ποντιακής λύρας ξεσηκώθηκε όλο το κέντρο και η πίστα γέμισε από χορευτές. Ασταμάτητοι ήταν οι χορευτές με πρώτους και καλύτερους τους, Παύλο Μπουρουτσίδη, Γιάννη Καραϊσκο και τον Τάσο Κοκκοβίδη, χωρίς βέβαια να υστερούν και οι υπόλοιποι.

Το κέφι και η χαρά κυριάρχησαν στο χορό του συλλόγου.

Ανάμεσα στους παραβρισκόμενους ξεχωρίσαμε τον Αντιπερειφεριάρχη Αττικής κ. Βασιλάκη, τον πρόεδρο της «Παμμακεδονικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος» κ. Ι. Αθανασιάδη, τον συμπατριώτη μας πρόεδρο της Βαρβακείου αγοράς κρεοπωλών κ. Κλ. Τσιρώνη, τον επιχειρηματία Α. Μουρατίδη, τον συμπατριώτη μας μοίραρχο χωροφυλακής Γιάννη Καραϊσκο και τους γιατρούς Ε. Μπίκο και Α. Κοκκοβίδη.

Μηνύματα έστειλαν ο αντιπερειφεριάρχης Κιλκίς Χρ. Γκουντενούδης και ο πρώην υπουργός Σάββας Τσιτουρίδης.

Τυχερή της βραδιάς η κ. Ζωή Μουρατίδου, που κέρδισε το πρώτο δώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.