Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Τον συνέλαβαν για κλοπή υλικού της Δ.Ε.Η. και ψευδορκία

Συνελήφθη χθες (24.02.2013) από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου Χαλκιδικής, ένας 22χρονος ημεδαπός για κλοπή υλικού της Δ.Ε.Η., φθορά ξένης ιδιοκτησίας και ψευδορκία. 
Αρχικά, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Πολυγύρου, πρώτες πρωινές ώρες της (24.02.2013), στη διασταύρωση Παλαιοκάστρου Χαλκιδικής, πραγματοποίησαν αστυνομικό σήμα στάσης σε διερχόμενο Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο, πλην όμως ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε, τράπηκε σε φυγή αναπτύσσοντας ταχύτητα και εγκατέλειψε το όχημα σε κοντινή απόσταση διαφεύγοντας πεζός.

Το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε, ενώ σε αστυνομική έρευνα του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

· (3) πηνία χαλκού μετασχηματιστή της Δ.Ε.Η.

· (12) μέτρα περίπου καλώδιο χαλκού και

· (2) κομμάτια καλώδιο χαλκού.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τα προαναφερόμενα αντικείμενα αφαιρέθηκαν νωρίτερα από μετασχηματιστή της Δ.Ε.Η. σε αγροτική περιοχή του δήμου Πολυγύρου Χαλκιδικής, ενώ η αξία τους μαζί με τη φθορά ανέρχεται στο ποσό των (5.000) Ευρώ.

Επιπλέον για το ανωτέρω όχημα δηλώθηκε κλοπή από τον ιδιοκτήτη του το μεσημέρι της (24.02.2013) στη Θεσσαλονίκη. Από την ενδελεχή αστυνομική έρευνα, διαπιστώθηκε ότι ο 22χρονος ιδιοκτήτης του οχήματος, προκειμένου να παραπλανήσει τις Αστυνομικές Αρχές, προέβη σε ψευδή δήλωση κλοπής του οχήματός του.

Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου Χαλκιδικής.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.